Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Borsa 1000 den 7000 e gelirken hangi hisseyi bulmuþ ki Abka?
Borsa gelmiþ tepeye, vay efendim hisse buldum![]()
Hadi oradan![]()
El turcoyu baþarýlý bulurum.. bence net cizgisi var. bu son 1.5 2 aylik trende mesafeliydi. zaten dile getirmisti gerekirse ustten alirim diye.. trend basladiginda da ilk yazanlardandý boða fraktalindan bahsetti hatta usd bazli konuyla ilgili diyaloðum olmuþtu...hisse olarak aksen ve enerjilerden bahsetti...yigidi oldur hakkýný yeme..
Yaþým 40.. ben borsayla biraz gençken tanýþtým vobda eskiden mynette forum tarzý biryer vardý oradan beri takip ederim forumlari...
Burada herkesin ayný gemide oldugunu düþünüyorum..
kimsenin zor duruma düþmesini asla istemem .. o yüzden bak bildin bilemedin muhabbetinin faydali oldugunu düþunmüyorum... iyi geceler..herkese bol kazanc...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Reis tasarruf edin demiþ.
Daþdaþ geçiyor sanýrsam galiba.
BLOOMBERG'DE kýz, Abduraman abiye kriptolarý soruyor
yazdýkya kýzým cuma günü, gel burdan oku
ne soruyon
amarika'ya bitcoinnen, çatapatnan, kuru sýkýynan kafa tutamazsýn...
izin vermez
ayakta kalmak istiyorsan, kasanda mike mike dolar tutacaksýn
dolar tuttuðun zamanda, amerika'ya destek olmuþ olursun
adam düzenini kurmuþ... bozdurmaz
amerika batar, dolar patlarsa, sende patlarsýn.. o yüzden amerika'nýn batmamasý için dua edin
çünkülüm :
ÇÝNLÝ denen it soylarý, köpek eti yiyor... onlar amerika'dan çok beterdir... Allah etmeye güç ellerine geçmesin
ha çinden önce;
bizim DÝRÝLÝÞ ERTUÐRUL'cu osmanlýcýlar var,
az uz deðildirler, okçuluk kulupleri falan var, ok ataayler atom bumbasýna![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
isteyen tiyo duyum vs . hisseyi alsýn
ama þunu kesinlikle yapmayýn
tek hisse adamý batýrabilir.
20 hisse vs yaymak lazým.
bu da benim görüþüm.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri