Ulan ÇAKAL,son 2-3 günlük mesajlarý oku hele..ne var orada.
senin gibi sallamýyorum. 17 haz. bile hedef 7.000 olur ama oradan sonrasý çok zor(7200) demiþim..
Söz uçar yazý kalýr.
Senin tüm HEZEYANLARINI burada defalarca ifþa ettim...Hele o nisan vade yok mu? utanmadan hala bu nick ile yazýyorsun..
5600 deyken ,ayý mevsimi dedin...milleti batýrdýn. daha yakýn zamanda..Ama bana atfettiklerin asýlsýz yalan..MESAJLAR ORADA..
bu dünyada aslý olmadan yalan söyleyen ve bunu doðruymuþ gibi ifade eden insanlar gördüm..Biri de sensin..
NAÞ,SAÐDAN YÜRÜ CÜZDAN BULURSUN...
Bu çakal nisan vadede sürekli short açtý ve bunu savundu..sonra -400 puan çarpýlýnca ,KAPATTIM, mesajýný gösterdi..meðer ki o mesaj baþka poz. içinmiþ..![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yarýn Toaso, Froto ve bankalar hareketli olabilir. Öyle ya da böyle Ykb fiyatý alt tarafta çýpalandý sayýlýr. Mallar blok tek fona gittiyse yarýn Kap bildirim gelmesi lazým %5 ten dolayý
bu forumda millet kendi pozundan çok elelamin pozu ile ilgileniyor
bizim büfeci aliylen zabaha kadar sahilde içip içip denize girecez.
gece denize girmekten korkan var mý ?![]()
girmeyen nasýl biþey olduðunu anlayamaz. derine kadar yüzüp derinde ýþýk tamamen kaybolur
uzay boþluðundan bile daha karanlýk.. zifiri.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
zil þal ve gül ...
bu bahçede raksýn bütün hýzý
þevk akþamýnda endülüs
üç defa kýrmýzý
aþkýn sihirli þarkýsý
yüzlerce dillerdir
ispanya neþ'esiyle bu akþam dildedir
raaallala laaa laaðð laaa
+ pampam paaaaammm
her kalbi dolduran zile
oleyyyyyyy
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post6491686
abi þimdi bu mesajý defalarca okumasýna ragmen hala benim hangi poz. olduðumu anlamayana ....ve açýkça yalan söyleyene...gerçek hayatta bunlarla muhatap olmazsýn ama burada bulaþýr..
MEB de suç var.
Yer Ýmleri