Ab gireriz 2000 baþýnda merkel özel statü kabul ettirmek için çok uðraþtý 2005 de ise tam üyelik müzakere süreci hýzlanmýþtý
Müzakerelerin çoðu kapanýr ve özel statü ile üye olunur
Türkiye Avrupa konseyi üyesi siz Uganda da gööçme engelleme cumhuriyeti mi sandýnýz
Tampon ülke göçmen ülkesi laf salatasýyla siyaset yapmaya gerek yok her batýlý ülkede göçmen getto banliyo dertleri var Ýngiltere Fransa Ýtalya en büyük sorunlu ülkelerden biri biz olduk doðru ama Avrupalýný zaten parçasýyýz ve ab ye tam üye olmaaak bile Özel formülle üyelik þart bunu zaten merkel defalarca teklif etmiþti 2002-2006 arasý sanýrým ! Yanisi Turan birliði islam birliði isteyen de içini doldursun da anlayalým forumda bir ab karþýtlýðý yok ama eyyamcý bizi almazlar bizi it yerine koymazlar algýsý var ki bunu garipsiyorum
Biz nato üyeliyiz
Avrupalýyýz
Avrupa konseyi ve Avrupa’nýn parçasýyýz
Gümrük birliði ve güvenlik anlaþmalarý var
Ab üyesi ülke statümüz müzakere aþamalarýmýz var
Ötesi özel statü ile üyeliktir olacak olan Budur
Türkiye Avrupa’nýn kum torbasýdýr filan laflarý ab deðil iktidar karþýtlýðý olsa gerek chp veya Alp farketmez realist politika ile ab ile kademe kademe yakýnlaþmak iyi fikirdir
Ab ile yakýnlaþmak chp ve Alp nln Türk halkýnýn ortak kararýdýr
Viop forumuda yazan 40 kiþi karþý çýktý diye al projesi çeþitlerine ve tiplerine toplumun siyasi sosyal % 80-90 destekleyeceði bir konuya bilmiþlik taslamak doðru deðil bence
senlikler yarin devam mi. yani...
Ahmet Bolat, THY tarihinde görülmemiþ bir yanlýþ yapmýþtýr”
Türk Hava Yollarý (THY) Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Bolat, çalýþanlarýn maaþ rakamlarýný açýkladýðý paylaþýmýný geri çekti. Hava-Ýþ Baþkaný Ali Kemal Tatlýbal ise konuyla ilgili yaptýðý açýklamada, “Ahmet Bolat, kurum tarihinde görülmemiþ bir yanlýþ yaparak, bugün çalýþanlarýn maaþlarýný ifþa etmiþtir” dedi.
Kaynak: haber.aero
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Ab tam üyesi yapmasýnlar ! Gerek yok !
Ben yarým deðil çeyrek üye olmaya razýyým ! Ki bunun yollarý da çok var !
Çünkü PARASIZLIK Adaletsizlik az geliþmiþlik VERÝMSÝZLÝK BEYÝN GÖÇÜ VE HER TÜR HUKUKSUZLUK her tür eþitsizlik yanlýz bir coðrafyada yaþarken ortaya çýkarýyor maalesef !!!
Vatana millete ülkeye halka ihanettir ab den uzaklaþan Türkiye feci halde ortadoðululaþýyor arkadaþlar
Kemal dedem Avrupa Birliðine katýlacaðýz didiydi
Oy vlrmediler.
Þimdi ayfon 85 bin olunca
Herkes birliðe giriyor
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri