Þahit ustam ben tükkaný kapatýp bozkuþun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve diþçi çok kurcalamýþ
Þahit ustam ben tükkaný kapatýp bozkuþun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve diþçi çok kurcalamýþ
kanparasý diye birþey olamaz.
ceza kesinlikle caydýrýcý olmalý. yok onun akrabasý yok benimkinin dayý oðlu. býrakýverelim falan saçmaladýlar iyice.
kýsasa göre parasý olan.. leblebi gibi adam öldürür
biraz mantýk ya..
idam falan filen hak getire.. adam çete ise. sülasine kadar kökünü kazýr. ne kýsasý. kim kimden þikayet olacak ozaman.
abd de kýsas vardýr ama öyle bildiðin gibi deðildir.
bilip bilmeden sallamayýn.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
8023 altýnda short olur bence piyasa ama bakalm görebilecekmi.![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
KASITLI adam öldürmede bence tek çare idamdýr.KATÝL, kendi karýsýnýn dul , çocuklarýnýn yetim kalacaðýný bilse bunu yapmaz...
Çinayet iþleyende þu mantýk var;'' iþin sonunda ölüm yok.20 yýl ceza alýrým.Ýyi halden aftan 10 yýlda çýkarým''.(1994 te ANKARADA benim arkadaþýmýn babasý öldürüldü..katil 7-8 yýl yattý.)
Cezalar kesinlikle caydýrýcýsýr.ÖRNEK SÝNGAPUR DA CEZALAR çok serttir(15 GR. EROÝN BULUNDURAN KADIN ÝDAM EDÝLDÝ) ve en güvenilir ülkelerden birisidir.
KISASTA af yetkisi devlette deðildir.Ölenin ailesindedir.ALLAH AÞKINA EVLADI ÖLDÜRÜLEN HANGÝ ANNE katili affeder...
Siyasi-düþünce suçunda idam olmamalý.Bu günün haini yarýn ,kahraman olarak iadei itibar alabiliyor.Ama bu tekel bayisinde olduðu gibi ÝDAM ÞART...
@Abka ..çok zor çok evlat acýsý . Allah sabýr versin yaþayanlara ..
https://tv.haberturk.com/tv/dunya-ha...affetti/115687
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer Ýmleri