Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
tamam mý bu kadar mý
Þirket ederleri kadar ortalýktaki para da önemli. Son dönemde herkes milyarder olmuþ, ne yapacaðýný þaþýran büyük kumarbazlar var bence.
Ev ve arabada da ivme bitti deniyor.
çok Eskiden Benim bulunduðum þehirde her hafta sonu mutad asayiþ kontrolleri yapýlýr ruhsatsýz silahý külahý olanlarý toplarlar üstelik yatýrýrlardý ..þimdi bakýyorum ne aþayiþ kontrolü ne trafik kontrolü hak getire.. ateþli silahla yaralama yapan bile denetimli serbestlikle dýþarda ..olur þey deðil ..Trafikte bile neler oluyor görüyoruz haberlerde vs.de hamile yaþlý demeyip çoluk çocukluya saldýranlarý silah çekenleri ateþ edenleri ..Mümkünse 2 tane bulunduracaksýn diðerinin tutukluk yapmasý ihtimaline ortalýk o.çocuðu kaynýyor .. iþin sýrrý olmazsa olmazý adým baþý silaha sarýlma hafifmeþrepliði yapmadan ..son çare
Tepeyi bulduysanýz bana da soyleyin![]()
ISCTR'de SISE aktiflerde önemli bir yer tutuyor, Kavcýoðlu onu kýsmi bölünme ile veya satarak elden çýkar kredi vs ver diyebilir bence.
Holding projesi hep vergi çok çýkýar diye erteleniyordu, yeni kanunlar ile daha kolay olabilir. Koç ve Sabancý sürekli bu tip hareketler yapýyor son dönemde.
Yer Ýmleri