Benim iþ yatýrýmda olan hisselerimi yüksek komisyon nedeniyle Midasa taþýdým.
Þu an iþlem hacmim nedeniyle Midasta onbinde 1 komisyon ile çalýþýyorum ve çok memnunun.
Benim iþ yatýrýmda olan hisselerimi yüksek komisyon nedeniyle Midasa taþýdým.
Þu an iþlem hacmim nedeniyle Midasta onbinde 1 komisyon ile çalýþýyorum ve çok memnunun.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Midas ve Acar menkul hesabým var bence acar iyi kurum Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Yerli hisse senetlerimi belli bir bedel karþýlýðý (150-200 TL civarýydýydý sanýrým) virman yaptýrdým.
Yurtdýþý hisseleri ise hisse baþýna 30 dolar virman bedeli var. Bu da oldukça uzun bie süre alýyor yaklaþýk 10 gün kadar. Bunun yerine satýþ yaparak parayý transfer etmek daha mantýklý.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri