düzeltmeler iyidir yapsýnlar iþine karýþmayýn.
o ara alýcaðýnýz tahtalarý belirleyin strateji yapýn.
yeni astor yeni sasa lar bakýn.![]()
düzeltmeler iyidir yapsýnlar iþine karýþmayýn.
o ara alýcaðýnýz tahtalarý belirleyin strateji yapýn.
yeni astor yeni sasa lar bakýn.![]()
Þahit amca zenciler þöyle bir tabutla safari yaptýrdýlar beni musmutlu oldum. Derken aslanlar geldi onlarý yedi. Ben tabi tabutun içindeyken. Tabutun kenarýndan bakarkene bir kutu gördüm allem bozkuþun kutuydu. Sordum kutuya acep bugün ne ola diye o da dedi ki birazdan Targan dayý sinyali verir
Froto aldým 900 lira fena fiyat deðil..
Ýlave yapmak isteyen için iyi oldu..
Doas ýma kardeþ oldu .
Sene baþýnda 3 sektörden 3 kaðýt yazdým. Thyao, Mgros, Froto. 3 üde endeks üzeri çok saðlam getiriler getirdi. Üçünde de dinlenme süreci baþladý gibi. Thyao'larý 260 üzeri boþalttým. Hedefim 10$ dý, gördü. Migros'da 400 bekliyordum ama o iþ zora girdi, tüm analistler(!) perakende perakende demeye baþlamýþ, ben 120 liradayken söylüyordum 2023 ün yýldýzý diye. Buralardan alana malý biraz taþýtýrlar gibi. Froto için de sene sonuna kadar 1000 diyordum, kur artýþýyla 1200 e güncelledim hedefimi ama o da dinlenecek gibi. Ama Froto long Toaso short pair trade çok cazip gözüküyor gözüme. Toaso'nun 3.çeyrek patates gelir bence, Doblo yok.
üüüü üfff bi çaksa þimdi bu kýrmýzý daireler gelse falan ýslak ýslak hayaller..
Öbür köyde 1900 bekleniyordu.yuhh çüþ dedik
2300 dendi 3200 dendi
en son 3700 beklenir oldu
sonra 4000 falan dendi..
nee hahaha
Hepsine itiraz ettik tek yön var oda kuzey mi acaba dedik.
Oradakiler ve buradaki bazýlarý hala enflasyon ile mücadele planý var sýký para politikasý falan izlenecek sanýyor.
Önümüz seçim beyler.
He 3 ili de kaybeder CHP bunu da yazim.
Hadi izmir bellllki alýr diyim ama diðer 2 si gider.
o AKKIZ tahtasýný yapanlara dikkat... pislik yapýp, uzatma satýþ yapýyorlar
keserlerse onlarý tepki boyu uzar
Yer Ýmleri