Ariston abi bugün yalnýzlýðýma eþlik ettin teþekürler abi, Topigide kapattýk özel topik gibi, Ýnþallah hesap fazla gelmez. Ýyi sabahlar .
Sent from ÝPhone 16 Pro Max
Ariston abi bugün yalnýzlýðýma eþlik ettin teþekürler abi, Topigide kapattýk özel topik gibi, Ýnþallah hesap fazla gelmez. Ýyi sabahlar .
Sent from ÝPhone 16 Pro Max
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bence çok güzel tarif ettiniz.
Þu sözü çok seviyorum
"Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsýn"
Bu duruma uyacak þekilde uyarlamak lazým ama yetenek yok.
https://www.youtube.com/watch?v=EyjAEIh3hRI
Ayna - Severek Ayrýlanlar
Rüzgar aþkýmý kucaðýna alsa
Daðlarý tepeleri aþsa saçlarýna ulaþsa
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Herkese iyi geceler.
Sohbet odasýnda 6 ay önce borsayý kapatýn diyorlardý þimdi nerede ise canýmýz sýkýlýyor hafta sonu da açýk olsun denecek dediler.
eskiden 60 larda 70 lerde plak albüm kapaklarýna hep cýbýl hatunlar koyarlardý, kimi sütyensiz , kimi donsuz... ambalajla paketin içeriði alakasýz albümlerdi çoðu...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir þeyin miktarý artýnca deðeri düþüyor. Gizlilik merak ve ilgi uyandýrýyor.
Bir çok kiþi ben de bunlara dahilim meraký gittiði an hevesi de bitiyor.
Hayatta mega hedefler ve ara duraklar belirlemek lazým.
Borsada da bazen beklenti bitti deniyor ve sert satýþ oluyor.
Güzel sözler var ama uyamýyoruz.
"Give what they want but little by little"
"Don't feed the animals"
doðru kur ticaret açýðý vermeyen kurdur...................
GPT :
"Geçmiþine baktýðýnda gördüðün mahcubiyetler geleceðine mecburiyetler eklemiyorsa, heyhat iþte buna tükenen ömür denir." ifadesi, geçmiþte yapýlan hatalardan ders çýkarýlmadýðýnda ve bu hatalarýn gelecekte yapýlacak þeyleri deðiþtirmeye zorlamadýðýnda, yaþanan hayatýn anlamsýz ve tükenmiþ bir ömür olduðunu vurguluyor. Yani insanýn yaptýðý hatalardan ders almasý ve bu hatalarý tekrarlamamak için gelecekte ne yapmasý gerektiðini bilmelidir.
"Dostum, dostum" ifadesi, Türkçede yaygýn olarak kullanýlan bir hitap þeklidir. Ancak bu baðlamda tam olarak ne ifade ettiðini belirtmeden kesin bir yorum yapmak zordur.
Bu sözlerin belirli bir kaynaðýný veya yazarýný belirlemek için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarým. 2021 yýlýna kadar olan bilgilerim dahilinde bu sözlerin spesifik bir kaynaðýna veya yazarýna ulaþamýyorum. Ancak, sözler Türk edebiyatý veya popüler kültürde sonrasýnda ortaya çýkmýþ olabilir.
Ben: Buna benzer farklý söylemler olabilir mi ayný amacý vurgulayan bir bakýp iletirsen sevinirim
GPT:
Tabii, ayný tema üzerinde olan bazý ünlü alýntýlar þunlardýr:
1. "Hayatta en büyük hata hiçbir hataya cesaret edememektir." - Elbert Hubbard
2. "Bir hata yaptýðýnda, onu düzeltmek için baþka bir þansýn olacak demektir." - Clarissa Pinkola Estés
3. "Bir insanýn gerçekten bilge olup olmadýðýný, hatalarýna nasýl tepki verdiðine bakarak anlayabilirsiniz." - Confucius
4. "Bir hata yaptýðýnýzda, ondan ders alýn. Hatayý tekrarlamak tercihtir." - Joyce Meyer
5. "Hayat, hatalar yapmadan öðrenilemez. Hatalardan ders almak ise seçimdir." - John Maxwell
6. "Hayat bir okul ve büyük derslerle dolu. Hata yapmamak deðil, ayný hatayý tekrarlamamak önemlidir." - Unknown
Bu alýntýlar, hatalardan ders almanýn ve bu dersleri geleceðe taþýmanýn önemini vurgulamaktadýr. Bu tür temalar, dünya genelinde pek çok kültürde ve edebiyatta yaygýn olarak iþlenmiþtir.
Not: son sorumdaki cevap halisünasyonlar içerebilir ama ifadeyi anlatmak için faydalý olacaðýný düþündüðüm için yer verdim.
Saðlýkla …
Yer Ýmleri