Arjantin li reis doðru söylemiþ.
Herkes dolarcý Zaten ülkede.
Dolarý resmi para ilan etmeleri ve amerigaya baðlanmalý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu son liderleri harbiden bþr merkezde yetiþtirip dünyaya salýyorlar gibi.
Ner de bu tarikat merkezi
Hükümet Evler satýlýyor döviz giriyor diye seviniyorlardý ileriyi görememe buna denir...
Þimdi o dövizde kira yoluyla kýlçýksýz yurt dýþýna gidiyor...
Vatandaþ vatandaþýna kiralýyor vergisiz kemiksiz et...
Türk vatandaþý biraz çekinirde yabancý vergiyide bilmez...
Arkadaþýma tatil için anahtarý verdim der bitti gitti...
Otellerde konaklamayan 1.6 milyon Rus turist 100 bin ev kiraladý
Antalya'ya bu yýlýn 7 aylýk döneminde gelen 8 milyon 100 bin turistin 6.5 milyonu otellerde konakladý.
Otellerde konaklamayan 1.6 milyon Rusya kökenli turist, kiraladýðý 100 bin evde kaldý.
Antalya'ya bu yýlýn 7 aylýk döneminde gelen 8 milyon 100 bin turistin 6.5 milyonu otellerde konakladý. Sektör temsilcileri, otellerde konaklamayan 1.6 milyon Rusya kökenli turistin, kiraladýðý 100 bin evde kaldýðýný söyledi.
"KÝRALANAN EVLER KAYIT DIÞI"
Antalya'da Rusya'dan ve Rusça konuþan ülkelerden gelenlerin kiraladýklarý 100 binden fazla konut olduðunu söyleyen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliði (TÜRSAB) Akdeniz Bölgesi Baþkaný Rýza Perçin, "Bu ülkelerden gelen turistin yüzde 17-18'i yani 1,6 milyon kiþi bu konutlarda kaldý. Bu sadece Akdeniz'de deðil tüm Türkiye'de oluyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu baþý bozuk düzende hayat öyle akar.
Vergiyi ancak akaryakýt alkol sigara ötv den alýrsýn.
Herkes her iþi yapar
Arjantin bir zamanlar ilk 10 ekonomi içindeymiþ. Kötü yönetim seçen bir halka sahip bir ülke olmanýn sonuçlarýna çok güzel bir ders. Ders almak lazým biz hiç ilk ona yaklasamadik bile.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pozitif reel faiz verdiðine göre sorun nerede ? bizdeki okumuþ etmiþ tayfa sabah akþam -ille de reel faiz, reel faiz gelecek enflasyon düþecek" diye sabah akþam tempo tutuyor bildiðiniz gibi.. arjantin faiz arttýrdýkça enflasyon yükseldi, enf yükselince faizi arttýrýp reel seviyeye çekti, ama 20 aydýr hiç bi þey deðiþmedi, enflasyon yükselmeye devam ediyor.. herifler kitapta ne yazýyorsa onu yapýyor ama olmuyor
Yer Ýmleri