Originally Posted by *Bozkurt Grafikisinde iyice kafayı bükünce belli olur, biraz uzaktan bakmak lazım Bolinger Bantlariyla tespit edilir mi?
Originally Posted by rosense Bolinger Bantlariyla tespit edilir mi? Edemeyiz, bunu anca gundi bilür. Yeterli mazut toplarsa fışkırttırır, asla bilemezsin.
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Sondaki mumun uzunluğu artacak gibi, Gundi gene pazarladı gitti!
Originally Posted by berkimcans Sondaki mumun uzunluğu artacak gibi, Gundi gene pazarladı gitti! İnşallah İnşallah
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 İnşallah İnşallah Bu düşüşü dün bekliyordum bugün gerçekleşti, Çarşamba satan Cuma da satar artık normalleşme başladı!
Originally Posted by berkimcans Bu düşüşü dün bekliyordum bugün gerçekleşti, Çarşamba satan Cuma da satar artık normalleşme başladı! Tuzak ,sabah vakko çıtır 100lot salladım,x30 iki dene jeton attım,bakalım
Originally Posted by berkimcans Sondaki mumun uzunluğu artacak gibi, Gundi gene pazarladı gitti! hocam standart sapması iki olanı 3 yapıp iğne atmış mı bakabilir miyiz BOLİNGER Bandına
Originally Posted by rosense hocam standart sapması iki olanı 3 yapıp iğne atmış mı bakabilir miyiz BOLİNGER Bandına Olmuş mudur?
Forum Rules
Yer İmleri