haklýsýn .çekirdekten yetiþiyor..gönlünüze göre olur inþ..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Þuan onun bakýþ açýsý farklý ben bile annamýyom dilinden ama fakir olduðunu biliyorum
Babadan oðula devretmesi gereken bir iþ olaraktan görüyorum borsayý, ben ölürsem herif ilen mücadele edecek biri olsun piyasada, hayat öylede böylede yaþanýyor, ha üç eksik ha üç fazla, önemli olan ücbucuk attýrmak![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
üç bucuk attýrýrlar ondan þüphe yok özelikle bear piyasada..![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yeni çalýþmada Danimarkalý araþtýrmacýlar Peter ve Susanne Ditlevsen, 1870 ile 2020 yýllarý arasýnda Kuzey Atlantik'teki deniz yüzeyi sýcaklýklarýný incelediler. Mevcut koþullar altýnda, sirkülasyon sisteminin 2025'te veya 2095'te çökebileceðini öne sürdüler.
Tahminleri, Birleþmiþ Milletler Hükümetlerarasý Ýklim Deðiþikliði Paneli'nin (IPCC) 2021'de yaptýðý tahminden farklý. IPCC, çöküþün 2100'den önce olmayacaðýný söyledi.
Julio Friedmann, bir karbon yönetim þirketi olan New York City merkezli Carbon Direct'in baþ bilim adamýdýr. Bir açýklamada, son çalýþmanýn büyük iklim risklerini azaltmak için "harekete geçmenin hýzlý ve derin olmasý gerektiðini" açýkça ortaya koyduðunu düþündüðünü söyledi.
Stefan Rahmstorf, Atlantik'teki okyanus akýntýlarý üzerine 2018 tarihli bir çalýþmanýn ortak yazarýdýr. Ayrýca RealClimate web sitesinde Danimarka liderliðindeki çalýþma hakkýndaki yorumlarýný yayýnladý. Rahmstorf, Atlantik Okyanusu akýntýlarýnýn çökme zamanlamasýnýn "oldukça belirsiz" kaldýðýný kaydetti.
IPCC'nin tahminini ihtiyatlý bulduðunu da sözlerine ekledi. Rahmstorf, "Kanýtlar, bu yüzyýlda riskin yüzde 10'dan çok daha fazla olduðuna giderek daha fazla iþaret ediyor" diye yazdý. Sorunun "...önümüzdeki birkaç on yýl boyunca oldukça endiþe verici" olmaya devam edeceðini de sözlerine ekledi.
![]()
hawking haklý çýkacak sanýrým
dünya son yüzyýlýný yaþýyor
![]()
Yer Ýmleri