aylý berde, vayli berde , beyaz ferrari testarossa & miami geceleri ... mahmut tuncer eþliðinde![]()
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Dostlar özelden tup ve thy grafý yorumlamamý isteyenler kendi düþüncemi paylaþýrýmda þimdi bizm ayaðýmýz tökezlesin diye bize laf çakmak için bekleyen çakal lar var sonra kendilerine Aslan vs yakýþtýrmasý yapýyorlarbenden uzak Allaha yakýn olun baþka birþey istemiyorum ha çok dedikodu yapacaksanýz müge Anlýya gidin
de bu iþlere girmeyin buranýn havasýný bozmayýn .
Sindoma abi tüpte hacim dehþet ötesi
En yüksek 149.50 görmüþ
Ben bu tarihi not alýyorum
22.08.2023
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Grafikte çektiðin çizginin altýna 1 kuruþ sarkarsa yerim beynini,kurtulamazsýn dilimden Bulut....Ona göre
Þakasý bir yana attýðýn grafikler faydalý oluyor ... Faydalanan çok arkadaþ vardýr..Ben de kendi grafiklerimle karþýlaþtýrýp farklý açýdan bakmýþ oluyorum.
Tabi gene sen bilirsin...
Onun haricinde genel konuþmak gerekirse ben burada her ne paylaþýlýrsa dikkate alýrým.. Farklý açýdan bakmak, hele ki tersim düþünen adamlarý okumayý da severim...
bu tup sabahki hareketi ile haftalýk kanal hedefini tamamladý.
ayný zamanda fibo bölgesi yalnýz hareket hýzlý olduðu için ortalamalar günlükte aþaðýlarda kaldý .
alýcý geldiði sürece yukarda 146-160 hedefi olur , aþaðýda 137 altý kapanýþlarda dikkat edilmeli kýsa vade benim görüþüm bu yönde pozisyonlarýmý bu þekilde taþýyorum maliyetiniz ve stoplos bölgenizi siz ayarlayýn.
Yer Ýmleri