Petkm, tuprþ
Ayný hareketleri yapardý, vakti zamanýnda..
Bugün tupraþ, - 6
Petkm +1
X30 hepsi ayný anda düþer ya da kalkardý..
Hepsi ayrý telden çalýyor., bu sene . Takibi zor, ayrý ayrý anlam vermekte güç..
Endeksi de yorumlamak zorlaþtý..
Petkm, tuprþ
Ayný hareketleri yapardý, vakti zamanýnda..
Bugün tupraþ, - 6
Petkm +1
X30 hepsi ayný anda düþer ya da kalkardý..
Hepsi ayrý telden çalýyor., bu sene . Takibi zor, ayrý ayrý anlam vermekte güç..
Endeksi de yorumlamak zorlaþtý..
Abi çok izledik o þerefli maðlubiyetleri zamanýnda
Þimdi çekilmiyor. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Akþam alýp sabah satmak lazým. Ýlk hareketlere kanýp ters pozisyonda kalýyoruz, akþama kadar iyi haberi okuyup da gelen olur deniyor belki, düþtükçe de almak ilave bir sakat iþ, akþam limitler dolu olunca satýþ kýsmý daha sert oluyor.
Öte yandan bu tip günlerde piyasayý takip etmeden düþenleri almak da risk. Bakalým yarýn ne olacak.
Bugün sohbet programlarý yoktu, biri açmýþ bari onu dinleyeyim dedim. Bu tip günlerde ortada üstad olmaz dedi. Bir de þu þu hisselerde iþlem yapan grup çýktý dedi ama hisseleri kaçýrdým ufak hisseler deðildi. Radyo dinler gibi dinliyorum ama her þeyi yakalayamýyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Kasten yüksek hacim yapýyorlar, buraya günlük bir kaç milyar sokup çýkarabilirsin imajý veriliyor.
Yarýn tek umut bu tip durumlara hazýrlýklýyýz imajý vermeleri. Yoksa fakirhane görüntüsü oluþur.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
30-endeksin 15-dk chartýna bakýnca 8000 destek, hem cuma hem pazartesi 8000 vurunca elektirk çarpmýþ gibi sert tepki oluþmuþ, burasý tutar ilk elde gibime geliyor.. zaten kapanýþ 8095, oralardayýz.. zayýf açýlýþa direkt hisse alýnýr- long denenir..
tabii banka hissesi almam, faiz kararý var, 2,5 puan arttrým olacaðý -bunun yetersiz bulunarak negatif bi hava oluþacaðý peþinen ilan edildi.. cevdet, fatih ve haticeli ilk para kurulu toplantýsý, bakalým kavga çýkacak mý ?? mesela barýþ soydan þöyle yazabilir -tam bilimsel bi tartýþma gýrla giderken, hatice herkesi susturarak reisin sadece 1,5 puana izin verdiði teblið etmiþ, buz gibi bi hava esmiþ.. falan filan.. memet þimþek desen gitmiþ kumpirciye kumpir yemiþ -olacak iþ mi allahaþkýna memleket yangýn yeri beyfendi kumpir peþinde
Bakan Þimþek, Kabine Toplantýsý sonrasý açýkladý... "O ülke, Türkiye'ye önemli yatýrýmlar yapacak"
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Turizm sektöründe iþ yapan firmalar yarýn izlenebilir
1-2 sini tavan bekliyorum![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer Ýmleri