Doðru diyorsun Lucky üstad.
En çokta topumuzu kesmiþlerdi.
Ona ayrý öfke duyarým.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doðru diyorsun Lucky üstad.
En çokta topumuzu kesmiþlerdi.
Ona ayrý öfke duyarým.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
1911 den 1923 e 12 yýl bitmeyen, bir gün olsun durmayan nedir ? bunu biliyorsan kimlere borçlu olduðunu da biliyorsundur!
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yok abi
Köylüler telgraf tellerini kesip
Çamaþýr ipi yapmýþlardý.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
1 aydýr havacýlýk ve otolardan hem yabancý hem fon çýkýþlarý var..
Kchol,tupraþ ve Sahol de de yabancý çýkýþý var..
Mal daðýlýyor piyasaya...
Yeni haftada da izlemek lazým....
Aðýrlýðý olan yön veren tahtalar...
U30- Alark, Bim,Ekgyo, Enka, Ereðli, Bim, Petkim belki Asels 30 dýþý Ttkom, Tekfen,Þok, Aghol, küçüklerden de papil hoþuma gidenler. Düþüþ trendine girmezsek iþ yapar gibi geliyor. Ytd.
Sise her zaman derim her portfoyde olmalý diye, iþ bankasý olayý sonrasý ne olacak bakalým
Ýyiler iyidir.
Zamanýnda bankerler krizi vardý. Bir ekonomi hocasý bizim departmandan da bankerlere para yatýran oldu batýrdýlar dedi. Batan bir banker sabun fabrikasý kurmuþ, diðeri mobilya iþine girmiþ, kriz dönemlerinde en zor satýlan ürünler normalde bunlardýr nasýl para yatýrdýlar anlamadým demiþti.
Borsa çift taraflý bir yer, bir taraf aðýrlýkla akýl veya kredi ile hareket ediyor ise diðer taraf para veya hisse gücü ile hareket etmek durumunda.
Sohbet odalarýndan anladýðým çok fazla cahil insan var, onlarýn ne yapacaðýný kestirmek çok zor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri