Tahtacýlar sürekli kredili olanlarý gözlüyormuþ. Borcun yoksa kendi kendine öbür ay çýkar diyebiliyorsun ama kredili olunca en az 2 kat fazla kayýp oluyor ve bu sefer bu þekilde gider is öbür aya sýfýrlanýrsýn diye içinden geçiyor. Yýðýnlarýn psikolojisi ortak olduðundan bir yerde herkes satýyor yukarýdan düþüþü tetikleyenin adamlarý alýyor.
Tersi de oluyordur kaçýrdýk galiba diye toplu alým geliyor olabilir. Atýyorum TV'de alt yazý geçti aldýn, herif haberi umursamýyor satýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
yani tr de þuan en çok hastag borsa ve hisseler üzerine açýlýyor. gündemlerden biri olmayý mutlaka baþarýyor
haliyle millet hissesinde ne haber var teknik dedikodu vs.
gösterim çok hastag kasmak kolay yorum çok .
benim bir hesap var sadece borsacýlarý takip ediyordum. baktým arada durduk yere karþýma kadýn fotosu çýkýyor
borsacý erkeklerde az deil tabi twittera girince mutlaka oraya buraya o kýza bu hatuna ateþ edip duruyo
onlar beðendikçe haliyle sanada karþýna hatun çýkarýyor sen takip etmesen bile. ortak tanýdýklar bak bunu beðeniyo sende beðen diye algoritmalar var.
o hesap ne oldu bende bilmiyorum þifresini unuttum gitti zamanýnda. artýk twitterda hissecileri takip etmiyorum
ben twittera ne zaman girsem mutlaka kalça görüyom yani
twitterý israrla instaya çevirmeye çalýþýyorlar tr de birde o var
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Küçük oynayanlar tahtacýlarýn velinimeti, onlar araya kaynayan büyük lokmalarý gözlüyor bence.
Kiþi her enstümanda günlük hacm, iþlem sýrasýndaki ortalama emir büyüklüðü, halk açýk kýsýmdaki pay vs kendisine bir üst limit belirlemeli ava giderken av olmamalý. Bir þekilde halka açýklýkta 1000 de 1 i geçmezsen direkt senin üzerine oynamaya deðmemesi lazým.
Boþluðu doldurma hikayesi bencu þu, bir haber geliyor toplu hücum oluyor, herif alanlarý piþman edinceye kadar satýyor.
Tesi de þöyle olabilir, kötü haber de millet satýyor, bir noktada zayýf ellerin bittiðini gören tahtacý oradan alýyor çok yukarýlara ta ki eskiler piþman olup geri alana kadar alýyor.
Haberin tersine ancak oradaki güçlü kiþiler iþlem yapabilir diye düþünüyorum.
Tabi haberi kiþi kendi çýkarmýþtýr ya da farklý bir durum vardýr her zaman böyle olacak deðil.
Bu hafta Obo çizenler vardý. Hatta twitterda bir kaç hüstada da çizdirip yayýnlatmýþlar. Bu hafta onlar mezarlýða gömüldü.
Geçen haftalarda da gap takýntýsý olanlarý ya mezara gömdü ya malsýz býraktý.
Haftaya Thy bilançosu var. Kurum tahminlerini konservatif bulduðumu söylemiþtim. 265+ üzeri orada 60 lardan itibaren taþýdýðým mallarý komple boþaltýrým.
Yer Ýmleri