46 Günde % 253 1 milyon dolar yatýr 3.5 milyon dolar al.
46 Günde % 253 1 milyon dolar yatýr 3.5 milyon dolar al.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
bahsi geçen oran yýllýk %250 civarý.. 40-45 günlükte %30 lara geliyor.
evvelsi gün semih kaya avukatý ile nevþin mengü'ye çýktý. avukatý þunu dedi.. "o dönem denildiði gibi dolara aylýk %3-4 ler deðil %40 faizler vardý piyasada. ben bile %40 la baðladým o dönem. bu fonlarýn getirileri o kadar abartýlý rakamlar deðildi"...
evet geçen bahar bir ara %35-40 lara ulaþtý ddkkm primleri bazý bankalarda. o da üç beþ gün kadar sürdü. ancak bahsi geçen oranlar aylýk, 45 günlük ya da 3 aylýk deðil "yýllýktý". uyanýk avukat bu insanlara düþük iq lu muamelesi yapmayýn demeye getirmek için rakamlarla oynadý güya aklýnca, ya da hesap bilmiyor ama böyle bir konuda avukatlýk yapýyor.
Son düzenleme : shorts; 02-12-2023 saat: 23:26.
Bülent Çeviker baþka bir yatýrým danýþmanýma sormuþ "Fatih Terim fonu" varmý diye, oda var da diyemem yok da diyemem demiþ.
Sonra benim adýma fon kurarmýsýnýz diye sormuþ, 10 milyon dolarýnýz varsa kurarýz demiþ danýþman.
O da böyle bir fon var deyip, 2 milyon dolarý karýya kaptýrmýþ.
Bir þeyler dönüyor, görünen o.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Þeçil Erzan, paralarýný geri isteyenleri sürekli oyalamýþ. Yarýn ödeyeceðim 5 gün sonra ödeyeceðim falan.
Biri de Bankanýn Genel Müdürlüðüne, BDDK’ya, Cimer’e gidip þikayet etmemiþ.
Hadi bunu geçtim. Þubedeki veya Denizbank’ýn herhangi bir Þubesine gidip, bir personele benim bakiyem ne kadar diye sormamýþ.
En doðrusu gerçek adaletin iþleyip, bunlarýn 1 cent para geri almamalarýdýr.
Cent diyorum çünkü yerli ve milli topçularýn TL ile hiç iþi olmamýþ. Hep þerro ve camdaki kýz.
Ancak, iki dudak arasýndan çýkacak bir söz ile bunlar paralarýný faizi ile birlikte geri alacaklar.
Çok eminim ve son kararým.
Son düzenleme : EGEDUK; 03-12-2023 saat: 10:00.
Bu dolandýrýldýklarýný iddia eden '' uyanýklar '' aslýnda kendileri vergi suçlusu olarak yargýlanmalý. Bankalar, kayýtlý çalýþan kuruluþlardýr. Hatta yasaya göre müþteri kayýtlarýyla banka kayýtlarý arasýnda bir uyuþmazlýk olursa banka kayýtlarý geçerlidir.
Hal böyleyken bazý medyatik avukatlarýn ( bu avukatlarda böyle durumlarda dara düþeni bir daha soyarlar ) hukuk adý altýnda zorlama delillerle ( kamera görüntüleri, telefon trafiði vb.) bankadan para koparma giriþimleri sonuçsuz kalacaktýr. Eðer iki dudak arasýndan çýkacak emirle para ödemesi hukuki bir kýlýfa sokulursa Bankalar Birliði denen kurum kesinlikle sessiz kalmaz. Susarsa sýranýn kendilerine de geleceðini çok iyi bilirler.
Yer Ýmleri