https://twitter.com/i/status/1734915239471182075
Kýrmýzýda geçmediðini ispatlayamýyorsun.
Cevap: Ýtiraz et. dava aç.
Nasýl bir anlayýþ...
Eylül ve ekim aylarý arasýnda ayný yerde 3 kez kýrmýzý ýþýk cezasý yazdýlar.
Bana da aynýsýný söylediler.
Bu kavþaktan 14 yýldýr geçiyorum. Hiç ceza yemedim.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
En büyük ralli muhtemelen Platinde olacak. Güney Afrikadaki bir sürü madeni verimsiz kar etmiyor diye kapatmýþlar. Kýtlýk olursa diye takipteyiz. Arzda %30 civarý azalma bekleniyor. Dar bir piyasa olduðu için temkinli yaklaþmak lazým. Bir etkisi de olmayabilir.
ABD'de þu an gündüz,yarýn bizde ne olduðu belli olur,2140 dolarý gören altýn hýzlan fed yüzünden 1930 cývarýna inmiþti,fed sonrasý 1985 olan ons hýzlan 2020 üstüne çýktý,þu sýralar 2042 gözüküyor,vadeli falan filan beni ilgilendirmez ben rakamlara bakarým,borsadada öyleyim endex beni ilgilendirmez hisse yönlerine bakarým,benimki vur kaç ama altýn fonunda ve eurobontlarda uzuncuyum,sebep belli ödemeler dengesinin tamamen bozulmasý,direkt altýn gramý ve döviz takibi ara makaslar çok fazla olduðu için ondan fondayým,vergileride beni ilgilendirmiyor,yani kar cebe yakýþýr taktiði,zamanýnda fiziki olarak aldýklarým dursun bir kenarda![]()
Ben bir inatlaþma yüzünden park cezasý ödedim,üstelik meskun mahal ara sokakta,mahkemeye verdim delillerlen,aynen trafik þubenin kararýný verdi hakim bana,þahýs foto çekmiþ þubeye þikayet etmiþ þube onu deðerlendirmiþ,içine vs,bu adaletlen hak aranmaz adaleti yok ettikleri için,üstelik üst mahkeme aðýr ceza,yargýtay falanda yok,zamanýnda orduda 6-7 kez hýz sýnýrýndan çoklarý ceza yedi,yasa tek ceza keser dedi,iþi bilenler mahkemeye verdi davayý kazandýlar,bilmeyenler yedikleri cezalarlan kaldýlar,þimdi olsaydý davayý ya uzatýrlar yada kesin hüküm verirlerdi,o zamanlar yargý daha tek adamýn tekeline geçmemiþti,o bir kenara ben evimin önündeki yoldan yedim,üstelik 200 met boyundaki yol bizim aile baðýþýydý 4 araba geniþliðine sahip,64 km hýzlan gitmiþim,o zamanlar ara yerlere trafik saklanýp öyle ceza kesiyordu,mahkemeye gidildi,verenlerden biriside bendim þimdi levha koyma mecburiyeti var,þehir yoluda hýz sýnýrý 60 oldu,66 km hýza kadar müsade var,zatýn yönettiði ülkede para yok kasayý soyduðu için,kafasýna göre uygulama yaptýrtýyor trafikçilere,çok dikkatli olmak lazým,zaten az gaza dokunsan arabalar anýnda hýzlanýyor,kontrollerde çok sýklaþtý,eds mds vs falanlarda çoðaldý,buna görede her yere engeller koydular,adým baþý engel olurmu,ben hiç görmedim þehir içinde adam ezeni,keyfi uygulama,az engeli hýzlý geçsen aracýn ön takýmlarý tekerin rulmanlarý gümlüyor,neyse bu iktidarlan bu kadar,zaten az ömürleri kaldý,þubatta ülkede bir gümbürtü kopacak bekliyoruz bakalým.
Yer Ýmleri