Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimþek: Sermaye piyasalarýný derinleþtireceðiz
Þimþek: Sermaye piyasalarýmýza fon akýþý baþladý
Þimþek: Uluslararasý kredi deðerlendirme kuruluþlarý ülkemiz için daha olumlu perspektif sunmaya baþlamýþ, bir kurum bankacýlýk sektörümüzün görünümünü duraðan'a yukarý yönlü deðiþtirmiþtir
Þimþek: Bankacýlýk sektörünü tedirgin eden negatif faiz marjý dönemi de büyük ölçüde geride kalmýþtýr
Þimþek: Sadeleþme ve sýkýlaþma adýmlarý devam edecektir
Þimþek: Ülkemizin eurobond tahvil faizlerinde 100 baz puan üzerinde düþüþ olmuþtur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Beyin ölümü gerçekleþmiþti: Nakledilen domuz böbreði insan vücudunda yaþadý
ABD'deki uzmanlarýn, bir ilki gerçekleþtirerek genetiðiyle oynanmýþ domuz böbreðini bir insana nakletmesi organ nakli alanýnda çýðýr açmýþtý. Þimdi de ayný ekibin beyin ölümü gerçekleþen bir adamýn vücuduna naklettikleri domuz böbreðinin bir aydan fazladýr yaþamaya devam ettiði öðrenildi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/saglik...asadi-7775312/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
suriye lirasýnýn durumuda periþanmýþ
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri