M:Þ. faizi bir artýrdý, bizim borsayla birlikte Amerikan borsalarýný bile kýpkýrmýzý yaptý. Ey amerika, bundan sonra sen düþün,faiz öyle deðil böyle arttýrýlýr, ona göre, ayaðýný denk al!!!
https://finance.yahoo.com/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Paran mý var derdin mi var?Dolarý olanlar bu gece uyuyamaz yarýn da Powel uyutmaz ctesi de Resmî Gazete uyutmaz![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
125 milyar dolar kkm 26-27 arasý roll oldu adamlara yüzde on kazandýrcaklarmý vadeleri bitince 😂 o kadar rezerv?
Kisa vadede istediginizi yapabilirsiniz
Ama uzun vadede 2x2 her zaman 4 eder
Dolari dusurduler simdi akabinde zaten patlamakta olan ithalat daha da patlayacak ihracat sabit kalir ticaret acigi zaten tarihi rekorlar kiriyordu daha da acilir. Ihracatin dusuk kalmasi uretim sektorunu yavaslatir. Tevekkeli yurtdisina turist olarak (goc eden degil) gezmeye gidenlerin sayisindan bundan dolayi patlama var cunku doviz cok dusuk. Sosyal medyada devamli "Yunanistanda Italyada tatil otel yemek gezmek daha ucuz" denmesinin sebebide dusuk doviz kuru. Ureticiler otelciler bu dusuk kurla nasil rekabet etsin?
Ulkede 100% enflasyon varken ithalatin maliyetini dusurmek yani ben bilemedim. Ulke isgal altinda olsa daha iyi yonetilirdi. Durum o kadar kotu
Yer Ýmleri