https://bluedollar.net/informal-rate/
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
https://bluedollar.net/informal-rate/
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
M2Y para arzý 15 trilyon TL ye dayandý, yýllýk GSMH ise 30 trilyon TL ye. Müthiþ miktarlarda para basýldý. Sonuç itibariyle ne oldu? Berbat ekonomi daha da berbatlaþýrken dolar bazýnda yýllýk GSMH 750 milyar dolardan 1.1 trilyon dolara çýkmýþ oldu. Alýn size Türkiye mucizesi. Hepsi sanal ve kaðýt üzerinde. Baskýlanan dövizin sonucu.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Mevcut iktidar kadar beceriksiz bir yönetim bu ülkede daha önce hiç olmadý. Peki, ben bu durumdan þikayetçi miyim? Hayýr, deðilim. Bunlarýn beceriksizlikleri yüzünden toplumun %95 i çok olumsuz etkilenip çok daha fakirleþti ancak benim de dahil olduðum ve varlýklarýný kurumsalda gayrimenkulde tutan geri kalan %5 çok daha zenginleþti. Þahsi menfaatim gereði mevcut yönetimin politikalarýný sonuna kadar destekliyorum. TR halkýnýn zaten þikayet etmeye hakký yok, bilerek isteyerek bilinçli olarak bu beceriksizleri onlar seçti hem de ekonomiyi berbat etmiþlerken.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
https://www.instagram.com/reel/CwweI...c4MmM1YmI2Ng==
bu fiyatlarý bulmuþuz bundan sonra her gün pompe
Yer Ýmleri