Reis sinirlenecek
Faizleri arttýrmadan önce dolar 27 idi
Þimdi tonla faiz arttýrdýk 28
Biz bu faizi niye arttýrdýk diyecek
Reis sinirlenecek
Faizleri arttýrmadan önce dolar 27 idi
Þimdi tonla faiz arttýrdýk 28
Biz bu faizi niye arttýrdýk diyecek
Altýn ons > 1900
brent > 89
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Acil bosporusu cagirin onun metal dusuyor satsin yerine altin alsin[emoji39]
Erdoðan: Biz ABD'de NATO ile beraber miyiz? Beraberiz. Bizim SÝHA'mýzý ABD düþürdü mü? Düþürdü. Biz seninle nasýl NATO'da beraberiz?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kara Þimþeðin suyu ýsýnmaya baþladý...Yakýnda bunarý reis Londraya kadar kovalar...![]()
Erdoðan: Bize karþý oynanan bu tiyatroyu sadece acý bir tebessüm ile karþýlýyoruz, tiyatro oynayanlarý kendi senaryolarý ile baþ baþa býrakýp, kendi milli güvenliðimizin gerektirdiði adýmlarý atmaya devam edeceðiz
Erdoðan: ABD'nin PKK'nýn Suriye'deki uzantýlarýyla bu ülkede yürüttüðü faaliyetler Türkiye'nin milli güvenliði için olaðanüstü bir tehdit mahiyetine sahip
Yer Ýmleri