(Köprülerin zammýnýn ertelenmesi gibi) Gelinen yeni durum, ekonomi yönetimi ile Saray arasýnda baðýmsýzlýk tartýþmasý yaratmýyor mu?
Ekonomi yönetiminin sözlü yönlendirmeyle idare ettiði durumun iskambil kaðýtlarý ile kale saðlamlýðý olduðu gibi yabancý yatýrýmcýlar için acayip bir algýya iþaret olmaz mý?
Hamas olayý ise faize karþý seçmenin yeniden kazanýlmasý olabilir ancak daha da þiddetlendirilse cari açýk için kaynak bulmada önemli bir bedeli olabilir.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Saat 17:23:13 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bist -7 yazdý
yeþil soðan ip gibi dümdüz)
BÝST: Pay Piyasasýnda varant, sertifika ve yeni pay alma hakký kuponu sýralarýnda iþlemler bugün yeniden baþlatýlmayacak, diðer iþlem sýralarýnda saat 18:01'de kapanýþ seansý ile yeniden baþlatýlacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milleti bugün tokatladýklarý yetmedi bir de paçalarýndan tutup cebindeki bozukluklarda iyice dökülsün diye baþ aþaðý tutup yukarý aþaðý salladýlar
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri