Ýsrail devlet televizyonu KAN’a göre Tel Aviv yönetimi, Hamas’ýn esir takasý teklifini reddetti
Ýsrail devlet televizyonu KAN’a göre Tel Aviv yönetimi, Hamas’ýn esir takasý teklifini reddetti
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Diyanet komple uçtan uca tüm Türkiye'de yerli Pardus Linux'a geçmiþ ve diðer kamu kurumlarýna danýþmanlýk vermeye baþlamýþ. Lisans maliyetini sýfýrlamýþ.
Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý Bilgi Ýþlem Daire Baþkanlýðýnca geliþtirilen Diyanet Pardus Ýþletim Sistemi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'na tanýtýldý.
https://www.diyanethaber.com.tr/diya...temi-tanitildi
Aynen ikisi de birbirinden terörist, katil, ama bu adamlar bunu gözleriyle görseler ki zaten görünüyor, inanmazlar , yani o derece, tapma derecesinde, baþlarýndaki ne derse o. Belki bi hatasý vardýr falan yok.
Yahudi din adamlarý ve halký birbirlerine asla sonsuz itimat göstermezler ,Yahudi bile olsa Hahambaþý dahi olsa, saygýda kusur etmez ama aklýný da teslim etmez.Bakýnýz Shitisel. Müslümanlýk aslýnda böyle olmaya daha uygun ilk Müslümanlar hep ortak karar alýrdý, sonradan Emevilerle birlikte tek adam rejimi geldi herþeyi bozdu.
Þimdi bu arkadaþlar ters bi þey söylemek bi yana düþünseler, cehenneme gideriz korkusuyla akýldan yoksun konuþurlar, boþ boþ.
Bi önceki sayfada benim yazým üzerine bi arkadaþ you tube videosu göndermiþ herkes bi izlesin bayaðý tanýdýk![]()
Protokol çerçevesinde hazýrlanan milli ve açýk kaynak kodlu Pardus Ýþletim Sistemi, Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý Bilgi Ýþlem Daire Baþkanlýðýnca daha da geliþtirilerek Diyanet Pardus Ýþletim Sistemine dönüþtürüldü.
Açýk kaynak kodunu daha da geliþtirmiþler. Askeriye zaten pardusu kullanýyordu bi zamanlar þimdi durum ne bilemiyorum. bunlarda text dosyasýna vaaz yazýp, google da haber okuyacaklar zaten yazýlýmý da çok kasmazlar tahminimce iyi olmuþ orjinaline lisans vermekten kurtulmuþlar
30 akraba ayný üniversitede: Rektörden ‘Evlenmeyin mi diyeyim?’ savunmasý
https://www.diken.com.tr/30-akraba-a...yim-savunmasi/
abi akademisyenleri de ehil olanlarý hariç tutuyorum her köþe baþý üniversite olunca bir de eþ dost uni.ye kabul edilince deðiþik bir örüntü meydana geldi.
Yer Ýmleri