Yıl 2013 eski forum, ibrahim_c olarak yazardım, eski dostlara selam yeniden AYEN'e geri döndüm, gelen haberler iyi bu yaz 2022'nin tekrarı olmaya aday.
Yıl 2013 eski forum, ibrahim_c olarak yazardım, eski dostlara selam yeniden AYEN'e geri döndüm, gelen haberler iyi bu yaz 2022'nin tekrarı olmaya aday.
Hoş geldiniz bogarliyatirim sizin yazılarınızı çok okudum.. eskiden. bu yamula barajının iade edilmesi kârda büyük düşüş yaparmi sizce
Yamula YİD projesiydi ve satış sözleşmesi de programlı üretime özeldi, yani daha çok santral bekçiliği gibi bir fonksiyonu vardı. Dolayısıyla kendisini yıllar önce amorti etmiş bir yatırımdan bahsediyoruz, amortismanı düşülmüş defter değerinde bir ağırlığı kalmamış bir yatırım. Yıllık yaklaşık 8 milyon usd'lik bir eksilme yaratacak, önemsiz diyemeyiz elbette bilançoyu destekleyen bir unsurdu ama neticede geçen zamanla diğer santraller de kendini amorti ettiğinden çok da önemi kalmayan bir haber.
Tşk ederim.. Açıklamalariniz için
Tahtacı Anadoluyatırıma kaptırdığın mal benim. 2023'de benden aldığın malda enflasyona karşı %75 zarardasın. İstersen 10 liraya çak ama sermayene ve yıllarına yazık. Sür yukarı gidelim bu kağıdın değeri min. 2usd.
Yer İmleri