-
Umarım başarırsınız.
Hayatımda, sadece başaran 1 kişi gördüm, o da babam 
40 yaşına kadar, günde 3 paket içerdi (120 adet) Hemde Samsun, Maltepe gibi berbat sigaralar.
O zamanlar çocuklara yasak yoktu. Ben bakkaldan alırdım.
40 yaşında, 1 günde karar verdi ve bıraktı.
Bugün 83 yaşında ve hala dipdiri.
İyi ki bırakmış.
Ciğerleri hiç içmemiş gibi tertemiz.
-

Originally Posted by
izmut
Umarım başarırsınız.
Hayatımda, sadece başaran 1 kişi gördüm, o da babam

40 yaşına kadar, günde 3 paket içerdi (120 adet) Hemde Samsun, Maltepe gibi berbat sigaralar.
O zamanlar çocuklara yasak yoktu. Ben bakkaldan alırdım.
40 yaşında, 1 günde karar verdi ve bıraktı.
Bugün 83 yaşında ve hala dipdiri.
İyi ki bırakmış.
Ciğerleri hiç içmemiş gibi tertemiz.
Allah daha da uzun ömür versin inşallah.
Belki de 40 yaşın bir hikmeti vardır
-

Originally Posted by
Kalantor bey
Allah daha da uzun ömür versin inşallah.
Belki de 40 yaşın bir hikmeti vardır

bizde sigara içip bırakanlardanız .çok bırakıp içtim sonunda bırakıp o bıraktığım sigara parasıyla aylığımı aldığım bankaya bir gram altın talımatı verdim .heray alıyor .kaç kere içme isteği geldi ,hemen şunu kendime söyledim .bak ne güzel temiz hva alıyor ciğerlerin vücut sağlıklı .bu halini bozma diye .birde sigaraya başlarsan gram altında alamıcan çoçuklarına birikim yapamıcan düşüncesi sigara isteğimi frenliyor .gram altınlar biriktikçe daha da içme hevesin kalmıyor..ALLAH yardımcın olsun . bankaya talimat ver gram altı yada dolar al.böylesi daha iyi olur .yillara göre altın ve dolar her zaman hisse senetlerinde garantili fazla kazandırır .başınızı ağrıttıysam kusura bakma kardeşim .ALLAH yardımız olsun ..
-

Originally Posted by
atmaca124
bizde sigara içip bırakanlardanız .çok bırakıp içtim sonunda bırakıp o bıraktığım sigara parasıyla aylığımı aldığım bankaya bir gram altın talımatı verdim .heray alıyor .kaç kere içme isteği geldi ,hemen şunu kendime söyledim .bak ne güzel temiz hva alıyor ciğerlerin vücut sağlıklı .bu halini bozma diye .birde sigaraya başlarsan gram altında alamıcan çoçuklarına birikim yapamıcan düşüncesi sigara isteğimi frenliyor .gram altınlar biriktikçe daha da içme hevesin kalmıyor..ALLAH yardımcın olsun . bankaya talimat ver gram altı yada dolar al.böylesi daha iyi olur .yillara göre altın ve dolar her zaman hisse senetlerinde garantili fazla kazandırır .başınızı ağrıttıysam kusura bakma kardeşim .ALLAH yardımız olsun ..
Estağfurullah, hocam.
Tecrübelerinizi anlayırsanız hem bana, hem de bırakmak isteyen diğer okurlara da çok faydalı olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri