Dönüþ yaptý 50.60 ~70 altýna gelmezse iyi olur 50.00 altý sarý ýþýk 49.00 altý kýsada kýrmýzý ýþýk yakar orta ve uzun vade için özellikle uzun vade için çokta önemli deðil hatta olumlu düþünürüm
Dönüþ yaptý 50.60 ~70 altýna gelmezse iyi olur 50.00 altý sarý ýþýk 49.00 altý kýsada kýrmýzý ýþýk yakar orta ve uzun vade için özellikle uzun vade için çokta önemli deðil hatta olumlu düþünürüm
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
49,70 kapatmýþ 50 nin altýna geçmiþ cuma günü 50 kuruþ atmak için 500 bin adet lik bir hacim yapmýþtý bu gün 1,8 liralýk düþüþ için 1.126.000 hacim yapmýþ %3,5 lik Bi düþüþ aslýnda bu düþüþü yapmak için cuma günkü pirimi yapmýþ gibi duruyor çokta yazýlýp çizilmesi hak edecek Bi kalitesi yok aslýnda o sebeple bir müddet yazmayacam herkese bol kazanç
Ebebek bir an evvel Suriye de maðaza açmalý en çok ihtiyaç bebek maðazasý adamlar bebeðin en büyük müþterisi sürekli çalýþýyorlar hemde orta doðunun en büyük maðazasýný açmalý birde Ýrana lazým
Zamanýnda turizmde Bi personelim vardý kendisi Azerbeycan türkü ama gürcistanlýydý doðma büyüme koca babasý da öyle iþi býraktý gitti gürcistana türkiyeden toptan çocuk bebek kýyafeti aldý Ýrana pazarladý Ýrana her gittiðimde fazlasýný satýyorum diyordu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1366123
Patronunuz 20 kuruþluk temettüyü garantileyince hisse satmýþ dikkat
Gözlerim bazen yanýltýyor böyle neyse iyi haber vereyim bakanlýk bazý bebek kýyafetlerini toplatmýþ amma içinde ebebek yok bazý çok ünlü markalar var bu durum uzun vadede ebebeðe çok faydasý olur
Bu bebek dünyaya geleli 15 16 ay oldu artýk ayaga kalkýp koþmasý lazým deðil mi bu daha alçak sürünmeyi beceremiyor kaldý ki ayaða kalkýp koþmak
Yer Ýmleri