Hocam merhabalar, hisse incelerken bu gözüme çarptý. Buraya da bakayým dedim. Sizi gördüm nasýl umut var mý? Bir borls daha yakalar mýyýz? Ne dersiniz?
@kilavuz
Hocam merhabalar, hisse incelerken bu gözüme çarptý. Buraya da bakayým dedim. Sizi gördüm nasýl umut var mý? Bir borls daha yakalar mýyýz? Ne dersiniz?
@kilavuz
Olur olur ama vakti var þimdilik alt hesaplara mal daðýtýyor borls de Bi benzerini yapmýþtý bunlar ýn speði Borls nin speðinden daha pinti yada parasý yok
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
2 Ocak - 28 Nisan 2025 Ýtibari Ýle Aracý Kurumlarýn T+2 Takas Pozisyonlarý
2 Ocak - 28 Nisan 2025 Arasýndaki Aracý Kurumlarýn Takas Pozisyonlarý Deðiþimi
2 Ocak - 28 Nisan 2025 Arasýndaki Saklama Oranlarý En Çok Artýþ Gösteren Aracý Kurumlar
2 Ocak - 28 Nisan 2025 Arasýndaki Saklama Oranlarý En Çok Azalýþ Gösteren Aracý Kurumlar
BORSACADDESI nden alýnmýþtýr.
4 Nisan - 5 Mayýs 2025 Ýtibari Ýle Aracý Kurumlarýn T+2 Takas Pozisyonlarý
4 Nisan - 5 Mayýs 2025 Arasýndaki Aracý Kurumlarýn Takas Pozisyonlarý Deðiþimi
4 Nisan - 5 Mayýs 2025 Arasýndaki Saklama Oranlarý En Çok Artýþ Gösteren Aracý Kurumlar
4 Nisan - 5 Mayýs 2025 Arasýndaki Saklama Oranlarý En Çok Azalýþ Gösteren Aracý Kurumlar
5 Mayýs 2025 EBEBK Ebebek Maðazacýlýk Gün Sonu Ýþlemleri
borsacaddesi com dan alýnmýþtýr
Matriks Bilanco
EBEBEK MAÐAZACILIK A.Þ. bilançosunu açýkladý.
Robot Analiz:
Þirket, 6 aylýk dönemde 67.0 milyon TL net zarar açýkladý. Þirket, geçen sene 6 aylýkta 92.7 milyon TL olarak açýkladýðý net karýný, geriye dönük, 125.2 milyon TL olarak düzeltmiþtir.
Þirket, 6 aylýkta 813.1 milyon TL net esas faaliyet karý elde etmiþtir. Þirketin 6 ayda elde ettiði net esas faaliyet karý, finansal borçlarýnýn %25.3 kadarlýk kýsmýný karþýlamaktadýr.
Þirketin ana ortaklýða ait özkaynaklarý, geçen yýl Aralýk ayýna göre, 45.5 milyon TL , yüzde olarak %1.1 azaldý.
Finansal Borçlar:
Þirketin, 3.21 milyar TL finansal borcu bulunmaktadýr. Finansal borçlarýn, toplam varlýklara oraný, yüzdesel olarak %25.1 seviyesindedir. Þirketin 2.16 milyar TL nakiti (vb.) ve 80.0 milyon TL kýsa vadeli finansal yatýrýmý olmak üzere toplamda 2.24 milyar TL nakite hýzlý dönebilen varlýðý bulunmaktadýr.
Ticari Alacak-Ticari Borç:
Þirketin, toplam 131.4 milyon TL ticari alacaðý, 4.55 milyar TL ticari borcu bulunmaktadýr. Þirket, 4.42 milyar TL net ticari borçludur. Þirket, geçen sene Aralýk ayýnýn enflasyon düzeltmesi yapýlmýþ bilançolarýna göre 4.99 milyar TL net ticari borçluydu.
Net Karý Etkileyen Diðer Gelir ve Giderler:
Þirketin, 527.0 milyon TL net finansman gideri bulunmaktadýr.
Þirketin, 447.8 milyon TL net parasal pozisyon kazancý bulunmaktadýr. (Enflasyon düzeltmesi)
![]()
Yer Ýmleri