Ödenmiş sermayen banka gibi ; Finansını düzgün yönetemedikçe esas faaliyetinde alemi cihan olsan kaç yazar.
Hayır benim anlamadığım bu olayları ön görememiş adam hala videolar çekip bu piyasada üstad tadında var olabiliyor. Hala bu gibi adamların videolarını sağda solda sanki bir matahmış gibi olumlu mana da paylaşanlar olabiliyor.
Kendinizi bu işlerde komple yetiştirmediğiniz sürece yatırımcının hiç bir şansı yok. Bu işler öyle iki çizgi çekmek iki rakam okumak ile olabilen işler değil. Sizlere bunu özellikle sosyal medyada herkes yapabilir diye lanse edenlerden uzak durun.
Ben bir de şunu merak ediyorum. Bence 2008 den bu yana piyasalar bir şekilde bull market yarın bir gün bunun 10 yıllar süren ayı piyasası olacak.
Yani diyorum ki sosyal medyada maalesef göklere çıkardığınız bazı adamların kolay piyasada size faydası olmamış gerçekten zor piyasada ne olur bunu iyice düşünün.
Yok eğitimdi şuydu buydu danışmanlıktı bu piyasada 3 kuruşu yönetemeyecek adamlara paranızı kaptırmayın hele onlardan etkilenerek aldığınız hisselerde geleceğinizi ipotek altına almayın.
Örnek veriyorum 200 de ASELS önermek marifet değil.Ha birisi derki 200-350 % 75. Ama hisse 10 liradan geliyor. Bu şekilde sizi 10 liradan gelen hisseleri 200 den alarak para kazanabilirsiniz psikolojisine sokarlar. Sonra bir gün 10 liradan gelmiş bir başka hisseyi 200 den alırsınız o hisse 50 liraya düşse düşebilir mi evet. O zaman 200 e alan siz ne olursunuz bunu aklınızdan hiç çıkarmayın.
O yüzden başkalarının aklına kalan yaya kalır bu işlerde kendinizi geliştirin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri