haftalik yabanci takasi atabilecek var midir acep? ozellikle citi ve deutschenin paylari ne alemdedir ? simdiden tesekkurler.
Sürpriz kurumsal !!!! yatýrýmcýnýn elinde 63 milyon lot kaldý. Her gün 3,5 - 4 milyon lot satýyor sanki hergün bu kadar lot satmak zorundaymýþ gibi. Çin iþkencesi. Kim bu kurumsal yatýrýmcý ? Yoksa Oyak cýlar olmasýn ? Sað cebimden çýk , sol cebime gir. Þirket nasýl soyulurun fotoðrafý. Biz de yuttuk. 2 miyar türk lirasý blok satýþ yap , adamýn !!?? cebine en az %10 ( 200 milyon tele ) koy. Baba oðula yapmaz bu devirde. Oyak cýlar ! Yatacak yeriniz yok. Malý da speklere borsada peþkeþ çek. Sonra büyük operasyon. Oyak çimento ve hektaþ ýn satýþ görüþmelerini daha ne kadar gizleyeceksiniz ? Körfez deki bir ülkeye ansýzýn gidivermesin de. Bu spekler Boston daki abiler olmasýn . Arada da Teb 😀( büyük parmak ) ve Hsbc var. Bana hiç yabancý gelmedi.
1-2 lira için mi alýnmýþ o kadar mal. Son satýþta el deðiþtiren 80 milyon mal bu civarlardan bir kere daha el deðiþtirecek anlaþýlan. Bugüne kadar dörtte biri gitmiþ olabilir. Azý gitti çoðu kaldý.
Sizce ? Ýyi tabii. Ama kimseye al ya da sat demiyorum. Oyun içinde oyun var. Ben bu oyunu bozarým . Ýþleri güçleri alavere dalavere. Mesela bir büyük senet var ( ismi lazým deðil ) büyük bir oyuncu iþlem yapýyor içinde. Bu oyuncu tek baþýna hareket eder. Alavere dalavere iþlerine girmez. Aldýðý zaman Kap atar. Ala ala götürür.þu anki fiyatýný 4 katý yapacak. Bize böyle spek lazým. Hektaþ veya sasa daki gibi aç gözlü spekler deðil. Madem blok sattýnýz. O malý borsada özel iþlemle alýrsýnýz. Koyarsýnýz 10 milyon kademeye , piyasa alýr. Çin iþgencesi gibi hergün 4 milyon lot nedir arkadaþ. Ky ý bu kadar ezmenin ne anlamý var. Bu iþin içinde yetkili kurumlarýn izni olmadan böyle bir satýþa izin verilmez. Sorgulanýr ama kime anlatacaksýn ki derdini. Ben aptal deðilim. Yapýlaný aynen görüyorum , daha önce yapýlanlarýn ayni ile vaki
Borsaya kote olmayan hisselerin iþlem gören tipe dönüþtürmek için SPK ya baþvuru zorunluluðu ve akabinde onay gerektiren 87 milyon lot ( sermayenin % 3,6 sý ) hiçbir baþvuru , onay içermeden , KAP açýklamasý yapýlmadan satýlmasý , tam bir yolsuzluk ve usüllsüzlüktür. 1990 lardan bu yana sürekli bir parçasý olduðum Borsa Ýstanbul da böyle açýkça bir soygunu ilk kez gördüm
Cevabýnýz için teþekkür ederim. Ama bireysel yatýrýmcý olarak kim almýþ kim satmýþ, nasýl almýþ nasýl satmýþ açýkçasý hiç bilmiyorum ve takip de edemiyorum. Söylediklerinize göre alenen suç iþleniyor ve otorite buna göz yumuyor. Bu iþlemi þikayet etmek gerekiyor o zaman. Doðru muyum?
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Yer Ýmleri