Measallah Measallah !![]()
Measallah Measallah !![]()
Aof’ye çektiler fiyatý
Vay anasini fk yukseliyo batiyoz mu🤗
Ne guzel fk 370 den 300 dusmustu ya 😔
Açýklamalar
Yönetim Kurulumuz tarafýndan alýnan 29.09.2023 tarihli karara istinaden;
Þirketimizin Bursa ili Orhangazi ilçesinde 607.331,16 m2 alanda yapýmý tamamlanan tarýmsal inovasyon, deneyim ve eðitim merkezi F.A.R.M. tesisinde; tarýmsal açýk alan üretimine ek olarak, idari ofisler, serada üretim, teknoloji merkezi, kongre merkezi, dikey tarým ve diðer modern altyapý imkanlarýnýn varolmasý sebebiyle Þirket'imizin bitki koruma üretim faaliyetleri ve idari merkezinin de ayný alana taþýnmasýyla önemli sinerjiler yakalanacaðýnýn deðerlendirilmesine istinaden;
Aden Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ.'ye yaptýrýlan deðerleme sonucunda 1.230.000.000 TL olarak deðer tespiti yapýlan Hektaþ Ticaret T.A.Þ. mülkiyetindeki Kocaeli Ýli, Gebze Ýlçesi, Balçýk mahallesi/köyünde kain ve tapuda 4 ada, 11 parsel numarasýnda kayýtlý Kargir Fabrika Binasý, 3 katlý Ýdari Bina, 2 katlý Mühendishane ve Müþtemilatý niteliðindeki taþýnmazýn 1.250.000.000 TL bedel ile Ordu Yardýmlaþma Kurumu (OYAK)'a devredilmesi hususunda sözleþme imzalanmasýna,
Ayrýca, Hektaþ Orhangazi F.A.R.M tesislerinde bitki koruma üretim faaliyetlerini sürdürebileceði tesis taþýnma iþlemi tamamlana kadar geçecek olan sürede, OYAK'a devredilecek olan taþýnmazlar için kira sözleþmesi yapýlmasýna ve kurulum süresi boyunca üretim faaliyetlerine mevcut tesislerde devam edilmesine karar verilmiþtir.
Yönetim Kurulumuz tarafýndan yapýlan deðerlendirmede, söz konusu iþlemin II-23.3 no'lu Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði'nde belirtilen önemlilik kriterlerini saðlamadýðýna (mal varlýðýnýn kayýtlý deðeri/aktif toplamý=0,62; iþlem tutarý/ortaklýk deðeri=%1,75; mal varlýðýndan elde edilen gelir/hasýlat=%44,60), dolayýsýyla iþlemin önemli nitelikteki iþlem olarak deðerlendirilemeyeceðine hükmedilmiþtir."
Hektaþ merkezini Orhangaziye mi taþýyoruz þimdi. Bu iþtende 1.25 milyar para kazanýyoruz ama bir süreliðine Oyaðýn kiracýsý oluyoruz. Ben iyi bir alýþveriþ ve karar olarak algýladým. Hem para kazanýyoruz hemde tesisleri ayný kampüse toparlýyoruz. Oyaðýn geçen ay hisseleri niye sattýðý anlaþýldý sanki. 2 günlük hareketin sebebi de bu olsa gerek. Piyasa da bu kararý olumlu algýlar. Nede olsa para kazanacaðýz bu iþten
La þansa bak, Gebze'ye bile gidemedim genel kurula þimdi iþin yoksa Bursaya git.
Kocaeli'ne yazýlan vergiler artýk Bursa'ya yazýlýr deðil mi? Þirket merkezi neredeyse oranýn vergi dairesine ödeniyor vergiler galiba
Yer Ýmleri