Lan herkes akýl veriyor da biri de çýkýp demiyor ki "Ben bu durumda olsam satardým Hektaþlarý falan þeye yatýrýrdým paramý" Öeehhhh. Gidin kumda oynayýn.
Lan herkes akýl veriyor da biri de çýkýp demiyor ki "Ben bu durumda olsam satardým Hektaþlarý falan þeye yatýrýrdým paramý" Öeehhhh. Gidin kumda oynayýn.
Turuncu kafa Ollandalýlar yapmýþ abi, burdan elde edilen üreleri tarýmda kullanýyorlarmýþ, bedavadan üre gübresi. Hektaþ da kursun bunlardan her yere. Üreyi dolarla ithal ediyoruz çünkü.
https://www.instagram.com/reel/CxOTq...RlODBiNWFlZA==
En son evde kullanilmayan ne varsa satisa cikardim.
Eski cep telefonum ve 2 adet eski router duruyor, modem satildi..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Gazý kaçmýþ kola gibi oldu iyice. Tatsýz tuzsuz. En kötüsü de birþey yapamamak far görmüþ tavþan gibi kalmak. Pozitif yorumlanabilecek bir iþaret görmeye çalýþýyoruz. O da yok. Daha öncede çok beklediklerim oldu ama bu iyice çam dikti. Endeksin x2 yaptýðý dönemde biz bunda eksi yazdýk. Koca bir yýl geçmek üzere. Þirketten hamle olarak gele gele varlýk satýþý geldi. Ýþler, devam eden yatýrýmlar, arge çalýþmalarý, ürün satýþlarý ne alemde bende haber yok. Olan varsa yazarsa bizde öðreniriz. Þubatta ferbisi arz edicez diye karar alýndý. Bekleme sebeplerimden en önemlisi buydu. Ekim bitmek üzere. Ferbis te ne aþamadayýz. Yine haber kýrýntýsý arýyoruz. Perþembe bültenlerini takip ediyorduk. Onuda boþa takip ettiðimiz söylendi. Bir zamanlar efsaneydi.
Savaþ bize teðet geçer mi dedilerdi
Pek öyle olmayacak
Gaz petrol savaþý baþlarsa
Yer Ýmleri