-
Sn dudu gibi sabredelim yapçak bişey yok
-

Originally Posted by
Dudu
Aklimizi alacak aklimizi

Dudu Abi 48 tlden poltk satıp hektaş ta olan lotlarına poltek parası ile eklediğini yazmıştın 11 tllerden...Sene 2019 mayıs ayı....
Merak ettim hesaplamadım ....Hektaş da astronomik yükseldi ,poltk de astronomik yükseldi....
Sen hesap etmişsindir....Poltekte kalsaydın mı daha çok kazançlı idin yoksa hektaş mı daha çok kazandırdı sana?
-
Hesapladım ,hektaş ta 2019 mayıs 0.42 ye göre 55 kat kat kazançlısın.....Poltk ise şu an 48 tl fiyata göre yaklaşık 200 kat yükselmiş durumda...Poltk te borsa tarihinin en büyük maniplasyonu yapıldı ama serbest piyasa işte ne yapacaksın?
-

Originally Posted by
Salih VURAL
Dudu Abi 48 tlden poltk satıp hektaş ta olan lotlarına poltek parası ile eklediğini yazmıştın 11 tllerden...Sene 2019 mayıs ayı....
Merak ettim hesaplamadım ....Hektaş da astronomik yükseldi ,poltk de astronomik yükseldi....
Sen hesap etmişsindir....Poltekte kalsaydın mı daha çok kazançlı idin yoksa hektaş mı daha çok kazandırdı sana?
Yapsaydim etseydim ile hayat gecmez.
22 TL maliyetli Poltklari 44TL den vermis ve baska hisselerle birlikte hepsine Hekts almistim.
Geriye bakamayiz.
Gecmis gecti.
Gelecek belirsiz.
Tek gercek su an.
Hayatimizi yasayalim.
Luferimizi yeyip, rakimizi icelim.
-

Originally Posted by
Salih VURAL
Hesapladım ,hektaş ta 2019 mayıs 0.42 ye göre 55 kat kat kazançlısın.....Poltk ise şu an 48 tl fiyata göre yaklaşık 200 kat yükselmiş durumda...Poltk te borsa tarihinin en büyük maniplasyonu yapıldı ama serbest piyasa işte ne yapacaksın?
Poltk'da kimse kalmadi.
Tum lotlar kendilerinde
Arsizca yukseltirler, dusururler istediklerini yaparlar.
Ben onda kalsam bu seviyelere kadar bekleyemezdim saniyorum.
Benim aldirdiklarim veya vesile olduklarim diyelim en cok bekleyen bile 200 de dokuldu.
-
Hayin fesad haset ve cenabet gundiler gitmeden bi sey olmayacak burada..
Sabir..
-
‘Keşke dedirten hayat, neyse demeyi de öğretir.’
-

Originally Posted by
Salih VURAL
Benim merak ettiğim,
Poltk 3.5 dolar civarı arz oldu
738.000 hisse piyasada
Toplam arz 2.6 m $
Mesela 1 m $’lık toplasaydık zaman içinde
Şuan bizi bu seviyeye getirirler miydi ?
Yada en fazla kaç lot alsaydık buraya kadar bizi taşırlardı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri