Þaka maka ben de tam ters yolu izleyerek ulaþtýðým en son durak bist. (çoðunluk olarak en azýndan)
Þaka maka ben de tam ters yolu izleyerek ulaþtýðým en son durak bist. (çoðunluk olarak en azýndan)
O zaten tecrubeli bir borsa kurdudur Patrick. Niye cakip gitmedigini bilmiyorum.
Iste o coinlerden dunyada bir ton genc zengin oldu. Haliyle de luks arabalara talep artti son 3-4 senede.
Ege Gübre bugün aþaðýdaki kapý atmýþ.
bu gübre üretim iþinde genel olarak bir sorun var.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni Dünya piyasalarýndaki gübre hammaddesi fiyatlarýnda meydana gelen aþýrý yükseliþ sebebiyle, iç piyasada bütçe tahminlerimizin de ötesinde beklenmeyen bir talep daralmasý yaþanmaktadýr. Þirketimiz, sonbahar / kýþ dönemi için üretmeyi planladýðý kompoze gübreyi en uygun fiyatlarla çiftçimize sunma gayretinde olup, global piyasalardaki öngörülemeyen bu fiyat dalgalanmalarý ve hammadde teminindeki zorluklardan dolayý gübre üretimine belirsiz bir süre ara vermeye karar vermiþtir.
Evet, gece dersimize hoþgeldiniz
Bu akþam ki hissemiz SISE
Bakalým tarihinde kaç defa, zirvelerden kaçta kaçýna kadar düþmüþ ?
1/4 - 1/16 - 1/2 - 1/4 - 1/2 - 1/2 - 1/2 -1/2 -1/3 (usd)
Ýçlerinde Ferbis te var. Haberde 2023 yýl sonuna kadar diyor ama hepsi bu yýla yetiþir mi bilemiyorum. Bir kýsmýnýn önümüzdeki yýla sarkmasý muhtemel gibi görünüyor.
BORSADA YIL SONUNA KADAR 60 ÞÝRKET HALKA ARZ OLACAK
https://www.paraanaliz.com/2023/bors...lacak-g-70646/
2023'ün ilk 10 ayýnda 44 þirketin paylarý halka arz edilirken son 37 yýlýn verilerinde en fazla 2021 yýlýnda 53 þirket halka arz oldu. Yýlýn son haftasýna kadar SPK'nin onay vereceði þirketlerle birlikte 2023 yýlýnda bu rekorun da ekarte edilmesi tahmin ediliyor.
10 Kasým 2023
Yýlbaþýndan bu yana SPK'ye baþvuruda bulunan ya da Yönetim Kurulunun aldýðý karar ile KAP üzerinden açýklamada bulunan þirketler, Halka Arz'ýn derlediði verilere göre þöyle:
2023'ün ilk 10 ayýnda 44 þirketin paylarý halka arz edilirken son 37 yýlýn verilerinde en fazla 2021 yýlýnda 53 þirket halka arz oldu. Yýlýn son haftasýna kadar SPK'nin onay vereceði þirketlerle birlikte 2023 yýlýnda bu rekorun da ekarte edilmesi tahmin ediliyor.
10 Kasým 2023
Yýlbaþýndan bu yana SPK'ye baþvuruda bulunan ya da Yönetim Kurulunun aldýðý karar ile KAP üzerinden açýklamada bulunan þirketler, Halka Arz'ýn derlediði verilere göre þöyle:
Vakýf Faktoring
Avrupakent Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý
Ferbis Tarým
Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatýrýmlarý
Oba Makarnacýlýk
Yeþil Global Enerji
Alves Kablo
Arkopa Ahþap Panel
Multinet Kurumsal Hizmetler
Koray Holding
Zorlu Yenilenebilir Enerji
1000 Yatýrýmlar Holding