Hoþça kal eski yýl.
Hoþ geldin yeni yýl.
Önce saðlýk, sonra para dolu yeni bir yýl diliyorum.
Hektaþýn yeni yýlda 450 olmasý dileðiyle...
Hoþça kal eski yýl.
Hoþ geldin yeni yýl.
Önce saðlýk, sonra para dolu yeni bir yýl diliyorum.
Hektaþýn yeni yýlda 450 olmasý dileðiyle...
Yönetim Kurulumuz tarafýndan alýnan 27/12/2023 tarihli karara istinaden; 21.09.2021 tarih ve 64 sayýlý karar ile kiralamýþ bulunduðumuz; Kýzýksa Mah. Zambak Sk. N 11 Manyas / BALIKESÝR adresinde bulunan 40.336 m2 toplam alan içinde 10.375 m2 kapalý alana sahip taþýnmaza ait kiralama hakkýnýn devri ve tesis içerisinde yer alan makine ve ekipmanlarýnýn; 20.000.000,00 Euro (648.372.000 TL) bedelle, Þirketimizin %100 baðlý ortaklýðý olan Arma Ýlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'ne satýlmasýna, söz konusu iþlem ile ilgili olarak Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-23.3 sayýlý Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði kapsamýnda ayrýlma hakkýnýn doðmayacaðýna, tüm bu iþlemler için Genel Müdürlüðe yetki verilmesine karar verilmiþtir.
Söz konusu üretim tesisinin kiralama hakkýnýn devri ile tesis içerisinde yer alan makine ve ekipmanlarýn satýþýyla alakalý açýklama II-15.1 sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 6'ncý maddesi kapsamýnda þirketimizin ve ortaklarýmýzýn meþru çýkarlarýnýn zarar görmemesi adýna Yönetim Kurulumuzun 27 Aralýk 2023 tarihli toplantýsýnda aldýðý karar ile ertelenmiþtir. Erteleme sebebinin ortadan kalkmasý nedeniyle iþbu açýklama yapýlmýþtýr.
Manyas'taki pet mama tesisimiz deðil miydi?
Pet mama fabrikasýný yine kendi iþtirakimiz olan Arma ilaca satmýþýz ve bu satýþtan 400 mn liraya yakýn kar etmiþiz. Ne sikimsonik bir iþ bu yav?
Þimdi ben kendi cep telefonumu kendime 10 bin liraya satsam ve satýþ parasýný sað cebimden alýp sol cebime koysam sonra da bu satýþtan 4 bin lira kar ettim desem bu mantýklý mý olur?
Muhasebe açýsýndan var demek ki bi kâr.
Ben bi ara okuduðumu anlamadým.Arma'yý satmýþýz sandým.
SM-N770F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýklamalar
Tamamý ödenmiþ 43.000.000,00-Türk Lirasý sermayesine %100 oranýnda iþtirak edilen ve Þirketimiz'in doðrudan baðlý ortaklýðý olan Ankara Ticaret Siciline 176459 sicil numarasý ile kayýtlý ve Malýköy Baþkent OSB Mahallesi Atatürk Bulvarý N69 Sincan/Ankara adresinde mukim ARMA Ýlaç San. Ve Tic. A.Þ.'nin nezdinde Þirketimizin sahip bulunduðu beheri 1,00 -Türk Lirasý itibari deðerli, tamamý nama yazýlý 43.000.000 adet payýn tamamýnýn Ön Cebeci Mah. Aydoðmuþ Sk. N 1 Çankaya / Ankara adresinde mukim, Dikimevi Vergi Dairesi 6491070814 vergi numarasý ve Ankara Ticaret Sicili Müdürlüðü'ne 454696 sicil numarasý ile kayýtlý Sermaye Piyasasý Kanunu nezdinde iliþkili taraf olarak nitelendirilen OYAK Gýda Ve Tarým Holding Anonim Þirketi'ne Þirket deðeri olan 34.000.000 EURO'dan Hektaþ Ticaret T.A.Þ. tarafýndan ARMA Ýlaç San. ve Tic. A.Þ.'ye satýlan makine ve ekipmandan dolayý doðan borçlarý düþüldükten sonra kalan hisse deðeri olan 14.000.000 EURO bedelle vadeli olarak satýlmasýna, söz konusu iþlem ile ilgili olarak Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-23.3 sayýlý Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði kapsamýnda ayrýlma hakkýnýn doðmayacaðýna, tüm bu iþlemler için Genel Müdürlüðe yetki verilmesine karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri