Sn. Oraletin kaçma nedeni malum þahýs mý
Sn. Oraletin kaçma nedeni malum þahýs mý
Siz iyi birisiniz Ali abi.
Benim de ismim geçtiði için teþekkür ediyprum nezaketiniz için.
Beni kimse anlamadý anlayamaz çünkü ben gencim ben herkesin iyi þirketlerde enflasyon istü getiri saðlamasýný isterim kalpten.
Okumayý takip etmeyi faaliyetleri severim.
90 larda cocuk olanlar bilir ki müreffeh bir memleket ancak çok çalýþmayla olabilirdi.Biz daima içimizdeki herkes gibi vatan aþkýyla okuduk çalýþtýk vergi verdik sadece kendimiz için deðil herkes için kazanmasýný diledik.Hala da onu diliyorum.
Burada aklý basýnda insanlara da bir kardeþi olarak þirkete mail telefon yeri gelirse mektup yollamasýný fikir olarak belirttim.Neden?
Çünkü bu þirketler Türkiye’nin kalbi.Bunlarýn baþarýsýz olma þansý yok.
Biri oyak ýn toplantýsýna katýlmýþ yatýrýmcýlardan hiç kimse sunumdan sonra soru sormamýþ.Twitter da denk geldim.Bu çok üzücü.
Portföyü ne yaptýgýmý söyleyecek deðilim kýzýyorlsr sonra benim de doðru yaptýgým ispata muhtaçtýr.Ancak pandemi sonrasý öðrendiðim bir þey var ki çevik dönüþüm hýzlý karar alma patronsuz þirketlerde çok zorlaþtý.Onun için muhakkak bu oyak ve iþ grubu þirketleri yerli büyük patronlara satýlmalý.Çünkü yavaþ hareket eden nispeten iþten dolayý yaratýlamayan sermaye azlýðý olan þirketler dünya rekabetinde ileriye istenildiði ölçüde gidemeyecek.
Bunun korkusu vardý bunlarý ifade ediyorduk bazen doðru bazen yanlýþ þekilde ifade ermiþizdir kendimizi.
Þu an geldiðimiz noktada oyak ve iþ grubu þirketlerine kýzgýnlýk ve tedirginlikle bakýyorum.Haklý çýkmam inþ diyerek de dua ediyorum.
(Söylediklerim hisse fiyatýndan baðýmsýz)
Hürriyete aþýk bir memleket mutlaka iktisadi alanda da baðýmsýz bireylere sahip olmalý.Benim bakýþ açým bu.
Saygýlar
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fight club terapi sahnesi geldi aklýma. YTD.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
ustalarý okumak.
ders almak'týr.
Finansal piyasalar icin derler ki:
Erken giren karini alir,
Gec kalan anaparasini alir,
Sona kalan havasini alir...
Zamanlama her seydir.
En kotu kagittan para kazanilabildigi gibi en iyi kagittan zarar da edilebilir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Hektaþþ, hanýmlara tektaþþþþ çýlar bir bir dökülmeye baþlamýþ.... Hisseye aþýk olunmamasý gerektiðini acý acý öðrettiler. (Ben de ereglide öðrendim hemen kýzmayýn![]()
Yer Ýmleri