ya duduþ niye bu kadar kaþýnýyonki bir veterine görünsen özellikle kuyruk altýný bir inceletsen diyorum
ya duduþ niye bu kadar kaþýnýyonki bir veterine görünsen özellikle kuyruk altýný bir inceletsen diyorum
Tartýþmanýn kimseye faydasý yok arkadaþlar, esas konu ben ve benim gibi yüksekten almýþ olanlar için varsa bir yol haritanýz tecrübelerden istifade etmek isterim, bu þirket bir daha ne zaman ve nasýl eski günlerine döner? Yada tamamen umudu kesip zararý sineyi çekip baþka hisselerde çýkarma yoluna mý gitmek mantýklý olur..
Kasým 2022 bugünleri ön görüp yazan arkadaþlardan önümüzdeki süreçle ilgili de tahminleri almak isterim
Bu hissede terste kalanlar için çýkarýlmasý gereken en önemli 3 ders:
1- Kaçan kovalanmaz
2- Çiðneyebileceðinden büyük lokma yeme (boðulursun)
3- Para, malý ucuzdan alýrken kazanýlýr (pahalýyken deðil)
Ytd
Özellikle 3 numaralý kuralýn ne olduðunu hiçbir zaman anlayamayacak bir sürü memur borsada oyun oynuyor. Siz hiç otogalericinin bir otoyu satýn alýrken ederinin üstünde ödeme yaptýðýný gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü malýn ederini biliyor. Pahalý hisseye kafadan dalanlarýn hatasý bu.
Malýn ederini nasýl bulacaz? Temel analiz yiðenim.
Sizi bizi düþünen kim ki? Dudu ile uðraþarak hayin, hased, fesad, kushbeyinli ve sapýk horos kendi kendini tatmin etme derdinde. Hoþ, gerçi bunu da beceremiyor, komik duruma düþüyorAma olsun. Býraksýn artýk þu Dudu'nun yakasýný.. Adam 15 ay evvel 17 ye kadar düþebilir dedi. Salt bu sözü nedeni ile gýcýk kaptý demek ki kendi satarken milletin uyanmasini istemiyordu.
Þiþe sabrý olaný ihya eder. Hekts gibi 100x yapmaz belki ama dolar bazýnda x2 yapar zamaný gelince. Ama size yetmez tabi lambo nasýl alacaksýnýz o parayla? bu tahta bütün ponziseverleri mýknatýs gibi çekmiþ kendine þiþeyi beðenmiyorlar þaka gibi![]()
Hektaþta para kazanan insan Þiþeyi þaseyi beðenir mi? Ayda %30 giden hisseyle 10 ayda %30 giden hisseler arasýnda elbette fark oluyor(du) ama o devir geçti artýk.
46 liradan 3.000 lot Ardyz alýyosun 1,5 saat sonra 48 den satýyorsun hopp 6 bin papel cepte.
150 liradan Atatp alýyosun 1.000 lot, 37 dk sonra 153 den satýyosun hopp 3.000 lira cepte. Millet böyle yapýyor artýk. Miatk, Kocaer, Tnztp, Reedr hepsinde ver coþkuyu durumu var. Alýyoruz satýyoruz ehonomiye can veriyoruz olayý.Kontr da öyle
Geçen yeni arz Mogan'ýn iþlem hacimlerini gördünüz mü? Herkes ordaydý, kademeler 20 þer 30 ar artýyordu. Ekranda 20.32 görünen fiyat bir anda 20.78 oluyordu, millet artýk bu hisselere alýþtý onlardan istiyor.
Þiþeymiþ Frotoymuþ Ttrakmýþ kesmez bunlara alýþanlarý.
Tabii madalyonun öbür yüzü de enerciler geçen hafta taban taban gittiler yeni girenleri iyi gondiklediler.![]()
Ayda 30% giderken oley, ayda 30% düþerken meee
Yatýrým mý yapýyoruz rulet mi oynuyoruz? Bu tarz iþler için adamlar kriptoyu icat etmiþler. Dogecoin habire 15% artý eksi zigzag çiziyor
Yer Ýmleri