Tamam karamsar yazýlar yazmayalým. Bizde iyimserliðe dair haber kýrýntýlarý arýyoruz ama gelmiyor iþte. Yaptýðýmýz kuru bir karamsarlýktan ziyade durum tespiti. Geçen sene Kap a gönderilen bildirimlerin neredeyse tamamý borçlanma ve borç itfalarýyla ilgiliydi. Borç alýp borç ödedik. Ferbisin arzýnýda uygun konjüktürde beceremedik. Þahsen benim kalma sebeplerimden biride bunu beklemekti ama artýk kýsa vadede olabileceðini ihtimal vermiyorum. Ha süpriz bir bedelli daha gelebilir. Endeks 10 bini geçti. Biz arkasýndan bakýyoruz. Bizde isteriz þu tohumlarý artýk ürettik, çok iyi sonuçlar verdiler ve yurtdýþýna bile satýyoruz vb haberler duymayý. Yapýlan yatýrýmlarýn sonuçlarýný kýsmende olsa almak için yeteri kadar beklediðimizide düþünüyorum ama gerçek hayatta iþlerin pekte istenilen hýzda gitmediði anlaþýlýyor (Bakýnýz Özbek yatýrýmý). Hayýrlýsý olsun ne diyelim. Çýkmayan candan, sat(a)madýðýn kaðýttan ümit kesilmez.

Alýntý yaparak yanýtla
Þaka bir yana tüm zamanlarýn en bilinen kliþesi 'tarih tekerrürden ibarettir' bakalým hektaþ da çalýþcak mý ? 

Uçacaz kanatlanacaz tek rakibimiz nasa 
Yer Ýmleri