Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Devletimiz zor zamanlardan geçiyor.
O yüzden BES fonlarındaki %30 luk devlet desteğinin uzunca bir süre kaldırılmasını talep ediyorum
Borsamız tarihi zirvelerinde o yüzden artık bir dönem uygulandığı gibi karlardan en az %10-%20 arası stopaj uygulanmalı
Hatta eurobond ödemelerinde yurt içi ödemelerini bir süre askıya alınmasını talep ediyorum. Yabancıya yapmayalım yoksa yabancı yatırımcı kaçabilir. Sonuçta bu ülkede yaşayanlar bizleriz.
Yatırım fonlarına da %20 stopaj gelmesini istiyorum.
Hatta bence Tüm memurlar ve emekliler ve hatta çalışanlar olarak 6 ayda en az 1 ayın maaşını devletimize bağışlayalım.
Ben bunları can-ı gönülden kabul ediyorum.
Dediğim gibi devletimiz zor zamanlardan geçiyor hepimiz devletimize destek olalım lütfen. Böyle yaparsak bu zor günleri kolayca atlatabiliriz...
Ne dersiniz?
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Ev sahiplerinden önce devlet zaten halka açık temettü veren şirketlere kar dağıtım sınırlaması getirdi pandemi zamanında. Milyonlarca insan kar payını alamadı. Kimse de çıkıp ev sahipleri gibi ağlamadı. Kanun koyucu yatırım yapanlara bu kurallar geçerli dedi. Yapacak bir şey yoktu. Kimsenin bir şeye çöktüğü yok. Kural neyse ona göre verecek/alacak parasını. Devlet herkese dilediği yere yatırım özgürlüğü veriyor. Yatırım kurallarını beğenmiyorsa satıp başka yatırım yapabilir. Kim engelliyor? %25 zam sınırlaması yapınca devlete tüh kaka diyenler, aynı devlet politikaları sayesinde evleri 10 kart artınca üç maymunu oynuyorlar. ne güzel memleket dimi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pandemi döneminde deprem olmamıştı Son deprem nedeniyle durumumuz o dönemden daha kötü o yüzden bence temettü yatırımı yapanlar da hesabındaki paranın en az %30 unu devletimize bağış olarak vermesini talep ediyorum.
Hatta 1 milyon TL varlığı olan nitelikli yatırımcılarımızda bu oran daha da arttırılmalı
Yukarıdaki önerilerimde temettü yatırımı yapan yatırımcıları unutmuşum hatırlattığınız iyi oldu.
Devletimizin bekası için ben tüm bu önerileri can-ı gönülden destekliyorum
---------
Yazdıkalrım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Evlerin 10 kat arttığı zaman diliminde, asgari ücetin de, marketteki peynirin de 10 kat arttığını göremeyen birine şimdi kalkıp uzun uzun cevap yazsam emeğim boşa gider.
Adam enflasyonla yaşanan fiyat artışlarını "kar" zannediyor.
Hisse.net'e üye olurken temel ekonomi bilgisi hakkında birkaç soru sorulmalı, üyelik o şekilde onaylanmalı.
Yoksa kapıyı açık gören geliyor.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
Yer İmleri