kendi staratejimden memnunum ama..
bu gibi rallilerden sonra uzun süre beklemek gerekiyor.. nakitte kalýnca.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ýnci Sözlük
@incisozluk
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, danýþmanlarýnýn birçoðuyla yollarýný ayýrma kararý aldý.
Külliye'nin yollarý ayýrdýðý isimler þöyle oldu:
Ayþenur Bahçekapýlý
Esengül Civelik
Sefer Turan
Ýbrahim Çelik
Hakký Ýlnur Çevik
Fahri Kasýrga
Ýsrafil Kýþla
Ýhsan Þener
Yalçýn Topçu
Ýbrahim Saraçoðlu
Ayþe Türkmenoðlu
Ahmet Karayiðit
Mehmet Akarca
Þükrü Karatepe
(Odatv)
ÖÖ 1:57 · 14 Eyl 2023
https://twitter.com/incisozluk/statu...94167810150775
olur tabii ki her enstrümanda olur... ahan bunu oku ;
https://www.amazon.com/Sages-Charles...p%2C533&sr=1-7
nassim taleb'in kitaplarýný oku, youtube' da bütün röportajlarýný , konferanslardaki konuþmalarýný dinle... ayný þekilde george soros abi'nin de ... bir de poker oynar mýsýn ? pokerde iþin özü ne ? desicion - making. ! dikkat et baþarýlý poker oyuncularýný takip et nasýl oyunu sürdüyorlar. çünkü pokerde de hemen hemen ayný þeyler geçerli tradingde olduðu gibi ...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
varantlarý genelde tail risk için asimetrik hedge olarak kullanmak akla uygun... bir de hisse senetlerinde parabolik artýþ arþa çýktýðýnda, eðer halen long gideceksen spot hisse yerine varanta geçilir ki kaybýn olduðunda , kaybýnýn maksimumunu garantiliyebil.. spotta slipajla likidite kurumasý ile ayvayý yüyebilirsin çünkü spot loss margarinlenirken...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
burada artýk çok þey zor...
önceden bahsetmiþtim.. küçük lotlarla çok saðlam hacim yapmayý.
ikinci gün kurumdan bildirim geldi. üçüncü bildirimden sonra spk iþlem yasaðý gelir dedi kurum
napacaksak sanki... milyar dolarlarýmýz var .. her hisseye basalým saniye baþý 10 bin tale.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ýþte duvarýn sözünü dinlesem paraya boðar beni, ben eðlencesine takýlýyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri