Yabancý takas oraný da 32.5% a gelmiþ...Bakalým nereye gidecek
böyle birþey mi diyorsun.
2023 tepesinden aþaðý vermelerindeki anan neden benim görüþüm SEÇÝM biliyorsun karýþýk bir durum vardý , hükümetin kaybetme durumu anketlerde mevcuttu zaten sistemi yöneten oyunun büyük bir bölümünü kredili iþlemlerle döndürüyor.Bu yüzden yatay düzeltmeye girip seçimi beklediler.Þimdi yeni bir hikaye mevcut ekonomik anlamda yalnýz dün AB de ayný þeyleri söyledi bu iþin içinde adalet,insan haklarý vs olmadan bu adýmlar zayýf kalýr , bu yüzden buralardada adým atýlacakdýr , olumlu bir beklenti canlý tutulacaksa haberler sýra ile devreye sokulacakdýr diye düþünüyorum bu yüzden uzun soluklu bir düzeltme beklemiyorum .Ha dersen faiz artýrýmlarýndan sonra borsadan para kaçar , ekonomik durgunlukla beraber þirketlerin karlarý, ürün marjlarýnda sýkýntý olur özellikle 3. çeyrekten sonra þirketlerde bunu görüceðimizi düþünüyorum ,borsaya satýþ getirir dolar bazlý bir 3.25 hareketi beklentim devam eder bilanço döneminde oralardan daha sert bir düzeltme olabilir diye düþünüyorum.Ha çok olumlu haberler gelirse seneryom çöp olur hikayenin ne yönde gideceðini masayý kuran biliyor biz masadan týrtýklamaya gelenlerdeniz
kolay gelsin
Iþ bank artýya döndü
eskiden sasa hekts gubrf al endeksi dengeliyordun...
artýk bu kese bu yükü tartmýyor...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çýkarken fiþekk
Düþerken nazlý gelin..
Shortçulara ekmek yok diyor.
Tam bitti bu iþ diyorsun bi bakýyorsun 2-3 tahtayý tarýyor hopp artýya geçirtiyor..
Tamam bu sefer sürecek diyorsun baþka 2 tane tahtayý aþþa tarýyor bu sefer hoppp -1...
Ver kardeþim 2.5-3 eksi yauvvv
þimþek yatýrýmcý doplantýsýna kargo uçaðýynan mý gidecek?
zýdandart porrs notumuzu artturur mu?
bae den 50 milyarýn sözü geldi, kendüsü ne zaman teþrüf edecek?
yeter daa palaa. insafsuzz.![]()
biþe olmaz biþe olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=slJ8-LcRR5M
Yer Ýmleri