Resmi aciklama neden yapilmiyor hala ilginc
Resmi aciklama neden yapilmiyor hala ilginc
Sayýn Ankaraarsa nasýlsýnýz ?
Geenel bir deðerlendirme ve bilgi paylaþýmý
bekliyoruz sizden ... teþekkürler...
Merhaba.
Þuan piyasada genel bir sessizlik var. Yatýrýmcýlarýn çoðu gölbaþýndaki güneykent ve izmir yolu gibi projelerin Melih Gökçek'in projeleri zannediyor. Ve Gökçek in gitmesiyle herþeyin bittiðini ve projelerin çöktüðünü düþünüyorlar. Hallaçlý projeye eklenecek olan fevziye ve þehitali de de kentsel dönüþüm 30 eylülde bakanlar kurulu kararýyla ilan edildi.
Ve mevcut imarlý yer ile yeni ilan edilen bölge arasýnda kalan yerlerin ve çayýrlý tapu olan (kent servis alaný) bölgelerin kentsel dönüþüm kararý beklenmekte.
Zaten golf sahasýnýn ihalesi durumunu daha önce aldýðýmýz duyumlarý paylaþmýþtýk.
Ben þahsen siyasi taþlar yerine oturduktan sonra bölgenin canlanacaðýný ve hýzlanacaðýný bekliyorum.
2019 seçimleri için siyasi malzeme olsun diye de sessizce bekletiliyor olabilir???
Saygýlar.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar selam...Fevziye 108 ada içindeki parseller bu projenin içinde mi? ve þu anki güncel satýþ rakamý nedir bu bölgede?Teþekkürler...
Yavuz sultan selim projesi halacli velihimmetli ve cayirli mahallelerinin bir kisimlarini kapsiyor
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
30 eylül 2017 tarihli resmi gazeteye bakarsanýz Fevziye ve Þehitali kentsel dönüþüm kararýný görebilirsiniz.
Ayrýca parselinizin projede olup olmadýðýný öðrenmek için özelden bana yazabilirsiniz.
Güneykent projesi hakkýnda elimden geldiði kadar herkese yardýmcý olurum.
Saygýlar.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri