Selam...Arkadaþlar Fevziye 108 ada 73 parsel'in konumu nasýldýr acaba, bu parsel bölgede herhangi bir planýn içine mi?
Selam...Arkadaþlar Fevziye 108 ada 73 parsel'in konumu nasýldýr acaba, bu parsel bölgede herhangi bir planýn içine mi?
Bakanlar Kurulu kararý ile bugün Fevziye ve Hallaçlýda bazý alanlarýn kentsel dönüþüm ve geliþim bölgesi ilan edilmesi ve buradaki taþýnmazlarýn mülkiyetinin belediyeye geçmesi Güneykent projesinin hýzla ve geniþleyerek devam ettiðini gösterir. Umarým en kýsa zamanda birisi koordinatlarýn haritaya iþleyip gönderir de hangi alanlarýn kentsel dönüþüme girdiðini görürüz. Hayýrlý olsun.
Sn toprak 16
Halaçlý mahallesi için zaten 2016 haziran ayý gibi zannedersem kentsel dönüþüm ve proje geliþtirme alaný ile ilgili olarak ! Zaten resmi gazetede yayinlanmisti
Þimdi acaba deðiþen faklý bir karar mý var ki 26 Aralýk 2017 resmi gazetede Hallaçlý da yeniden yer aldý !
Tam anlayamadým !
Ankaraarsa rumuzlu arkadaþa da önceki sayfa da sordum ama ! Cevap yazmamýþ henüz !?
Sayýn fzcan,
Bu kararla önceki bahsettiðiniz kararlara ek olarak yeni belirlenmiþ alanlarýn kentsel dönüþüme girmesi, yani planýn sýnýrlarýnýn geniþlemesi söz konusu. Hatta bizim beklediðimiz, Büyükþehir Belediyesinin kabul ettiði 5. ve 6. etaplar dahilinde Hallaçlý -Velihimmetli ve Çayýrlý da yeni alanlarýn da Bakanlar Kurulu kararýyla kentsel dönüþüme girmesiydi ancak onlar henüz ilan edilmedi. Bu karar bize, bu bölgede çok geniþ bir alanýn kentsel dönüþüme alýnmasýyla burada tam manasýyla yeni bir ilçe kurulmasýnýn hedeflendiði, projenin tüm hýzýyla devam ettiði ve hükümetin bu konuda kararlý olduðunu gösteriyor. Bu linkte koordinatlar yerleþtirilmiþ halde haritayý göreblirsiniz. Beklediðimiz, son eklenen kentsel dönüþüm alanýnýn güneyine doðru 5. ve 6. eataplarýn da eklenerek ilçe sýnýrlarýnýn geniþlemesidir.
http://ankarazi.com/hallacli-fevziye...yayinlandi/126
Merhaba.
Zaten bekleniyordu bu karar.
Daha önce bahsetmiþtim.
Biliyorsunuz ki 2023 hedegleri arasýnda Ankara-Ýzmir otoyolu var. Ve bi yol Þehitali ve fevziye den geçiyor.
Yolun geçtiði güzergah da kamulaþtýrma maliyeti çok fazla olacaðýndan, bölgeyi imara açarak para yerine imarlý arsa verileceðini duymuþtum. Sanýrým bu amaçla kentsel dönüþüm ilan edildi.
Saygýlar.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar. Siteyi dün keþfettim ve neredeyse tüm mesajlarý okudum. Çok güzel bilgiler verilmiþ emeði geçenlere teþekkürler. Yaklaþýk 4,5 sene önce 8 arkadaþ hallaçlýdan yatýrýmlýk tarla aldýk. Neredeyse hepimiz farklý þehirlerde yaþýyoruz o yüzden ankaranýn gündeminden bihaberiz. Ne dersiniz ileride burasý için güzel þeyler olurmu. Bizim tarla imarýn sýnýrýnda ve dýþýnda kaldý. Toplu konut alnýnýn yanýnda olduðunu söylediler. Ýmar gelmediði için neredeyse iki yýldýr fiyatý yerinde saydý. Ýlerisi için ümit beslemelimiyim sizce. Teþekkürler.
Sayýn Ankaraarsa
Nasýlsýnýz , nasýl gidiyor HALAÇLI da durumlar , vaziyetler. ...
Arada bir enazindan ayda bir ! Yorum istiyoruz , genel deðerlendirme adýna ..
Teþekkürler. ...
Sn ankararsa ve halaçlý takipçileri merhaba :
Eylül de 2000 hektar arsanýn satýþ ihalesi yapýldý ve sizde etraftan duyduðunuz ( bende öyle duydum buAra) bilgilerle buranýn Katarlý gruplarca alýndýðiydi !?
Ancak baþka bir forumda oranýn söðüt inþaata yakýn bir grubun aldýðýný duydum...
DOÐRU mudur ?
Teþekkürler.
Yer Ýmleri