Son düzenleme : bozdogan82; 25-09-2024 saat: 00:49.
Kesinlikle haklýsýnýz, bende zaten sadece grafiðe bakýp parayý komple yatýrmak lazým demedim, ama en azýndan bu grafiklere bakýlmalý, heleki koskoca fon yönetimi yapan firma bunun için profesyonel, diplomalý, eðitimli, tecrübeli insanlar çalýþtýrýyor bunun karþýlýðýnda hiçte az olmayan Yönetim ücreti alýyor, üstüne gidip böyle uzaya çýkmýþ hisseleri alýyorsa, yada diðer yatýrým kurumlarý gibi saçma sapan hisseleri millete öneriyorsa (malum bir çok kurum sözde araþtýrma raporu yada model portföyü gibi) iþte bu tip profesyonellerde iyi niyet arayýp bel baðlalamamak lazým, mümkünse kendi göbeðimizi kesmek deðilse kesen adamýn elinde steril makas mý yoksa balta mý var diye bakmak lazým....
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Bu arada malum fonda yakalanan tüm yatýrýmcýlara ciddi geçmiþ olsun, sanki iþ iþten geçince akýl vermeye çalýþýyorum gibi oluyor ama iþin aslý öyle deðil, bende zamanýnda aracý kurumlarda hiçte güvenilmez kiþiler tarafýndan yanlýþ yönlendirilmeye çalýþýldým, hatta birebir telefon görüþmeleriyle, neyseki beni bu konularda daha öncesinde ve hatta olay yaþanýrken uyaracak tecrübeli tanýdýklarým vardý, yoksa zaten pekte az olmayan yediðim kazýklar hanesine onlarý da yazmýþ olurdum...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Ön yargý yok gerçekler var. Yapýlanlar ortada. Görmek isteyen görür.
Geçen yýl IRF fonunda üçkaðýda geldik.
Burada yazýldý çizildi. Fon içeriðindeki tüm varlýklar artý kapatmasýna raðmen 3 gün boyunca fon getirisini eksi yaptýlar.
Maillere dönüþ yapmadýlar, telefonlara çýkmadýlar.
Buradan bir arkadaþ telefonda nihayet birini yakaladý aldýðý cevap 'fon bu düþerde çýkarda' oldu.
3.gün sonunda kap açýklamasý geldi hatalý hesap yapýldýðýna dair.
Ama getiriler düzeltilmedi. Kýsaca yatýrýmcýlarýný tokatladýlar.
O gün sildim zaten 2 sandalye 1 masa fon þirketlerini.
Hedef portföyün yaptýklarý ise sayfalarca yazsak bitmez.
HDA fonu en bariz bilineni zaten.
NNF ye Alarko hisselerini yýllarca taþýttýlar, patron satýþlarý vs. yedirdiler, yetmedi FNT serbest fon kuruldu oradan Alarko alýmýna taþýmýna devam edildi.
Þimdi baktýðýmýzda NNF ve FNT Alarko hisselerini kýsmi taþýyor. Ancak yatýrýmcýlara taþýtmýþ oldular bu hisseleri.
Son dönem getirileri yerlerde.
Þimdi ise IPB fonu almýþ Alarko hisselerini. Geçen ay yüklü þekilde portföye giriþ yapmýþ ??? Buna yorum yapmayacaðým.
2 çimento þirketi deðil sadece sorun.
Para zor kazanýlýyor. Çoluk çocuðunuzun geleceðini kaptýrmayýn 2 sandalye 1 masa þirketlere.
Bu da þiþmeye baþlamýþ, bakalým patlayacak mý
https://fintables.com/fonlar/HEH
Yer Ýmleri