Pbrde ağırlığı en fazla olan hisseler Akbank, koç holding, emlakkonut, destekfaktoring ve migros
Pbrde ağırlığı en fazla olan hisseler Akbank, koç holding, emlakkonut, destekfaktoring ve migros
Selamlar.
Eskiden Kartal ustad ve Yuji ustad fonlar icin excel takip cizelgesi yapmislardi. 2020 - 2021 yillarindan beri sorunsuz kullaniyorduk. Son tefas guncellemesi ile google drive excel fon takip cizelgesi duzgun calismiyor ve fon fiyatlarini otomatik tefas dan cekmiyor.
Bu konuda ne yapabiliriz acaba ? Saygilar.
Tefas internet sitesine güncelleme gelmiş ise excel dosyasının da güncellenmesi gerekir.
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Arkadaşlar fon satışı sonucu örneğin PPF fonu için diyelim. Para hesaba gün içinde hangi saatler arası yatıyor? Gecikmeler yaşanıyordu. Bu sorun aşıldı mı? Son bir ay alış ya da satış yapmadım. Özellikle iş bankası için eğer saat 16.00 dan sonra para hesaba yatarsa boşta kalma riski çok. Ama o saate kadar yatarsa iş bankasının PPF sini alma durumu var. Satış yapan arkadaşlar bilgi verrebilir mi?
Ben python ile kod yazdım. Daha dogrusu ai ye yazdırdım.
Günlük verileri alıp db de arşivletip deli gibi analiz olasılığı sağlıyor.
Eğer çok karmaşık olmasın vs diyorsanız excel için selenium ile verileri kolayca çekebilirsiniz.
Kimseye muhtaç kalmadan halledersiniz.
Gemini de sorun yaşamadan yazdırırsınız.
Destek isterseniz yardımcı olurum.
Devtools ta nereye bakacağınızı öğrenmeniz yeterli bunun için.
Yer İmleri