-

Originally Posted by
onurbey
Altın bir yatırım aracı değildir. Bunu idrak edebilmek için gelişmiş ülkelerdeki genel portföy dağılımlarını inceleyebilirsiniz.
Ne altın ne dolar Üretmeyen şey yatırım aracı değil benim gözümde. Alana saygı duyarım ancak Bize bunları yatırım aracı olarak gösterenlere ya da mecburen dayatanlara da sormak lazım. Araba bile bir ara yatırım aracı oldu, aldığının ertesi günü değer kaybetmesi gerekirken….
-

Originally Posted by
trust06
Ne altın ne dolar Üretmeyen şey yatırım aracı değil benim gözümde. Alana saygı duyarım ancak Bize bunları yatırım aracı olarak gösterenlere ya da mecburen dayatanlara da sormak lazım. Araba bile bir ara yatırım aracı oldu, aldığının ertesi günü değer kaybetmesi gerekirken….
Altın bir yatırım aracı değil. Para basıldığı için ve bu para bir şekilde sistemde deprem yapacağı için gündem konusu.
Merkez bankalarının sınırsızca para basması sistemi gerdi gerdi gerdi. Şimdi de patlıyor. Ama umarım yavaş yavaş patlar da kimse 10 şiddetinde deprem yaşamaz. Temennim bu yönde.
Ama merkez bankalarını yönetenler sınırsız para basmaya devam ederek kendileri büyük depremi tetikliyorlar. Bir suçlu varsa M3 para arzını kontrolsüz büyütenlerdir.
Konuyu kapatalım isterseniz. Gereksiz uzatmak istemiyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri