-

Originally Posted by
dell14
Bistte hayat yok , sanmiyorum.cikacagini
dipten alım kastediyorum ben de zaten: ) 6 bin hele gelsin bak ordan nasıl çıkıyor gör.
-

Originally Posted by
myfinans
Neredeyse başladığı yere dönmüş.
Bunlardaki bu düşüşler aslında aşırı şişik olmalarındandı galiba.
Bugünde %20'den fazla artış var hissede. AOY genelinde %5-6 gelebilir yarın.
-
Yapı krediden mail gelmiş
Şöyle bişey diyor: ""Fon Dönüşüm" fonksiyonu ile iki fon arasında valör kaybı olmadan geçiş yapabilirsiniz."
Bunun ne olduğunu bilen var mı
-

Originally Posted by
friendly_1980
dipten alım kastediyorum ben de zaten: ) 6 bin hele gelsin bak ordan nasıl çıkıyor gör.
Tamam umutlar bitmişse çıkış yakındır
-

Originally Posted by
yuji
Şöyle bişey diyor: ""Fon Dönüşüm" fonksiyonu ile iki fon arasında valör kaybı olmadan geçiş yapabilirsiniz."
Cümleden benim anladığım satış emri verdiğiniz fonun yerine satışın gerçekleştiği gün stediğiniz fonu valör kaybetmeden alabilirsiniz. Tabi uygulama kısmında alacağınız veya değişim yapacağınız fonu önceden belirlemeniz gerekecektir. Güzel birşeye benziyor
-

Originally Posted by
yuji
Başka bir forumda gördüm yapının fonları arası geçiş yapılıyor dedi yazan.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
Sadece gümüş fiyatına endeksli gümüş fonu hangisidir. Alıp satan tecrübesi olan varsa yazabilir mi..
-

Originally Posted by
Lemon
Başka bir forumda gördüm yapının fonları arası geçiş yapılıyor dedi yazan.

Originally Posted by
admustafa
Cümleden benim anladığım satış emri verdiğiniz fonun yerine satışın gerçekleştiği gün stediğiniz fonu valör kaybetmeden alabilirsiniz. Tabi uygulama kısmında alacağınız veya değişim yapacağınız fonu önceden belirlemeniz gerekecektir. Güzel birşeye benziyor
Arayıp sordum ama cevap veremedi tabi konuştuğum kişi : )
Ben bi fonla deneyeyim bunu en iyisi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri