-
Hedef'in HKM'si hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar. Bunun yönetiminde Yaşar ve Yunus yok uzundur almak aklımda ama eyleme geçiremedim.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-

Originally Posted by
Lemon
Hedef'in HKM'si hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar. Bunun yönetiminde Yaşar ve Yunus yok uzundur almak aklımda ama eyleme geçiremedim.
HKM haftalık bir fon. Çarşamba alış giriyorsun perşembe fiyatıyla alıyorsun.
Haftada 1 gün işlem yapabildiğin için biraz sıkıntı.
Ani bir durum olduğunda veya acil paraya sıkıştığında hangi gün emir verirsen ver perşembe günü satabiliyorsun.
Portföyde izmir demir çelik , politeknik metal, Tatemet gibi uçuk hisseler var.
Hisselerin çoğu şişik fiyatta.
Bende vardı 1 ay önce satmıştım.
Baştan iyi gitti ama hisseler şişince normal fonlardan farkı kalmadı.
-

Originally Posted by
Valfranc
HKM haftalık bir fon. Çarşamba alış giriyorsun perşembe fiyatıyla alıyorsun.
Haftada 1 gün işlem yapabildiğin için biraz sıkıntı.
Ani bir durum olduğunda veya acil paraya sıkıştığında hangi gün emir verirsen ver perşembe günü satabiliyorsun.
Portföyde izmir demir çelik , politeknik metal, Tatemet gibi uçuk hisseler var.
Hisselerin çoğu şişik fiyatta.
Bende vardı 1 ay önce satmıştım.
Baştan iyi gitti ama hisseler şişince normal fonlardan farkı kalmadı.
Teşekkürler, aldığı hisselere bakmıştım ama hisse değerleme konusunda bilgim olmadığından ederinde mi değil mi fikir yürütemedim işleme açıldığı 07.04.2023'den beri baktığımızda %175 ile başarılı gibi gözüküyor ama geçmişte kalan bir başarı olma ihtimali de var.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-

Originally Posted by
kastirsef
FED in 20 yıllık Eurobond ihracına 16 milyar$ teklif gelmiş. 41 milyar$ satmayı umuyorlarmış, ama talep olmamış. FED in faizi epey yükseltmesi lazım. ABD tahvillerine talep gelmemesi çok enteresan. %4.8 veriyor 20 yıllık, ancak piyasa bu faizi beğenmiyor. Özellikle yabancı talebi kurumuş tamamen. Alanlar sadece yerli gidirik ABD bankaları.

FED eğer 10 yıllık bono faizini %7-%8 lere yükseltmezse, Altını Gümüşü mümkün değil tutamaz. Just saying. Good luck.
-

Originally Posted by
Corbaciyan
Muhalefet etmek icin soledim yanlis anlamayin amacim zarar gormemeniz cds yukseldigi takdirde
Duz usd kolerasyonlu doviz fonlarina gore yilbasini baz alirsaniz pozitif ayristi eurobond icerikli doviz fonlar cunku cds dustu, sene basini baz alirsak cds in bu fona pozitif yansimasi kabaca % 3.05 civari ki usd bazli guzel bir ekstra getiri
Cds zirve seviyede Mayis sonu gibi alinsaydi kabacak pozitif yansimasi % 5 civari olurdu gunumuze
Cds ler duserken bu getiriler olur ancak yukseldiginde de ayni sekilde bu oranlarda negatif getiri de yazar eurobond iceriki doviz fonlar
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika bir aciklama olmuş, çok teşekkür ederim sayın Corbaciyan
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
supremegod
Selamlar USD'ye yakın korelasyon için FJZ'ye de bakabilirsiniz. Bende olan bir fon ve memnunum
Merhabalar EURO cinsinden mevcut fonlar içinde en iyisi diyebileceğiz fon ya da fonlar var mıdır? Çünkü mevcut fonların getirileri küçük farklar dışında aynı gibi gözüküyor. Bol kazançlar
-

Originally Posted by
Tbey35
Merhabalar EURO cinsinden mevcut fonlar içinde en iyisi diyebileceğiz fon ya da fonlar var mıdır? Çünkü mevcut fonların getirileri küçük farklar dışında aynı gibi gözüküyor. Bol kazançlar
Eurobazli euro kolerasyonu olanlar ZP9 - MJL - NVZ var hepsi serbest fon
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Tbey35
FKE var bir ara taşıyordum. Direk EURO ile paralel giden bir fon
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri