-

Originally Posted by
mertazor
re-pie napmış öyle, bir yanlışlık vardır diye sevinemiyorum da çok
Çıkışlar başlayınca gel gel olmuş , fonların inandırıcıligi kalmadı malesef
-

Originally Posted by
dell14
Çıkışlar başlayınca gel gel olmuş , fonların inandırıcıligi kalmadı malesef
Fonların inandırıcılığı yok da neyin inandırıcılığı var ?
İnsanların kendi mi al sat yapacak?
Ya da sosyal medyadan milletin dediğini mi takip edeceğiz?
-
Fon denetimi diye birşey yok maalesef.
Yönetici fonun büyük kısmını acayip bir yere gömse kimse ne oluyor ne yapıyorsun sen diyemez.
Bir takım gizli ilişkilerle olmadık hisseye girilse kim ne diyebilir.
Bunu önlemenin bir yolu da yok bence.Güvendim girdim yanılmışım kusura bakmayın dese biz hiçbirşey diyemeyiz.
O yüzden güvenilir fonları ve hepsinden önemlisi güvenilir fon yöneticilerini tespit etmek çok önemli.
-

Originally Posted by
trust06
Fonların inandırıcılığı yok da neyin inandırıcılığı var ?
İnsanların kendi mi al sat yapacak?
Ya da sosyal medyadan milletin dediğini mi takip edeceğiz?
Güvenilir fonları ve yöneticilerini tespit etmek, tuhaf işlemleri kamuya duyurmak yapılacak en iyi iş bence.
-

Originally Posted by
myfinans
Güvenilir fonları ve yöneticilerini tespit etmek, tuhaf işlemleri kamuya duyurmak yapılacak en iyi iş bence.
Finansa aynen katılıyorum. Geçmişte yanılmıyorsam kötü örneklere rastladık. trust06 gereksiz tepki vermiş
-

Originally Posted by
myfinans
Fon denetimi diye birşey yok maalesef.
Yönetici fonun büyük kısmını acayip bir yere gömse kimse ne oluyor ne yapıyorsun sen diyemez.
Bir takım gizli ilişkilerle olmadık hisseye girilse kim ne diyebilir.
Bunu önlemenin bir yolu da yok bence.Güvendim girdim yanılmışım kusura bakmayın dese biz hiçbirşey diyemeyiz.
O yüzden güvenilir fonları ve hepsinden önemlisi güvenilir fon yöneticilerini tespit etmek çok önemli.
Üstat neyde denetim var ki? Mesela borsa da ? Mesela fahiş fiyat artışlarında .(restoranlarda marketlerde otosanayide vs) Herkes tutturabildiğine kakalamaya çalışıyor. Kayıtdışılık yastık altıcılık bitmediği sürece enflasyon da ekonomi de kolay kolay rayına oturmaz. Bunlarda en azından kayıtaltına alış muhasebe vardır.
-

Originally Posted by
Tbey35
Finansa aynen katılıyorum. Geçmişte yanılmıyorsam kötü örneklere rastladık. trust06 gereksiz tepki vermiş
Kötü örnek her yerde var. O vakit ne yapacağız. Yastık altı mı? Benim tepkim elinde olmayan fon iyi getirince hemen kötülemek. Sanırım anlatamadım yazdıklarımdan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bu arada elimde 20 ye yakın değişik fon var. Ben riski böyle dağıtıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri