BGP de ANL ve ALE gibi olacak. Yerini yapmýþlar zaten. Kademe kademe yönetim ücretini arttýracaklar. Ýlk baþta %0.75 e çýkartýrlar. Sonra %1. Sonra %1.25, Sonra %1.5. Adamlar zaten BGP için þu anda geçici düþük yönetim ücreti uyguluyorlar. Azami gideri %1.65 olarak yapacaðýz demiþler. Önce gel gel yapýp milyarlarý biriktirecekler. Sonra týraþlama.
Fon Kodu Fon Adý Uygulanan Yönetim Ücreti Yýllýk (%) Fon Ýç Tüzüðünde Yer Alan Yönetim Ücreti Yýllýk (%) Yýllýk Net Getiri Oraný (%) Yýllýk Azami Fon Toplam Gider Oraný (%)
BGP AK PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PÝYASASI (TL) FONU 0,49 0,49 38,52 1,65
ANL AK PORTFÖY ALTERNATÝF BANK PARA PÝYASASI (TL)FONU 1,28 1,28 35,68 1,65
ALE AK PORTFÖY PARA PÝYASASI (TL) FONU 1,53 1,53 35,61 1,65
Altýný satýp don lastiði al o zaman. Portföy yönetimi yapýyorsun. Bazý varlýklar bazen az bazen çok kazandýrýr. Tek ata oynamýyorsan sorun yok. Altýn %5 %10 %15 arasý portföyünde dursun. Bakarsýn ABD de üç beþ banka daha iflas eder. Altýn rallisi baþlar bir anda. Bilemezsin. Bu yüzden portföy yapýyorsun.
Merkez bankalarý aptal mý o kadar Altýný rezerv olarak tutuyorlar. Sor Karaþimþek e bakalým. Niye Altýnlarýný almak istiyor insanlarýn? Ýþe yaramaz olsa almak istemez herhalde.
Yer Ýmleri