Serbest te fiziki Altýn alýþ satýþ
Fiyat ekraný Alýþ Satýþ
Altýn/ONS 2.017,74 2.018,21
Gümüþ/ONS 22,97 23,00
Altýn/TL 2.076,04 2.085,19
https://www.nadirdoviz.com/
Bankada sanal Altýn 2000 TL. Fiziki de gerçek Altýn 2090 TL. Bu fark ne demek?
Serbest te fiziki Altýn alýþ satýþ
Fiyat ekraný Alýþ Satýþ
Altýn/ONS 2.017,74 2.018,21
Gümüþ/ONS 22,97 23,00
Altýn/TL 2.076,04 2.085,19
https://www.nadirdoviz.com/
Bankada sanal Altýn 2000 TL. Fiziki de gerçek Altýn 2090 TL. Bu fark ne demek?
Dostum bak sanýrým senin yaþýn epey genç o kadar keskin ifadeler kullanýyorsun ki yok þöyle olacak yok þu batacak bu çýkacak Maliye bakaný bile senin kadar geleceði göremiyor. Helal olsun sana..Geçmiþte altýn ile ilgili bir sürü þey yazýyorsun yok sonra FED bilir bilmem ne..
Eskilerin bir sözü vardýr; BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ SÖYLEME ...derler.. Bilmem anlatabildim mi..
Altýn hiç bir zaman turuncu çizginin altýnda iþlem görmez. Þu anda bu rakam kaç oldu bilemiyorum ama Altýn 1980$ altýnda saðlam alýcý geliyor, silip süpürüyor. Demek ki oralar yeni taban olabilir Q4 2023 hesaplarý ile. Dünyadaki en büyük 2 Altýn madeni üreticisi Barrick ve Newmont un yeni bilançolarý daha gelmedi. Onlar gelsin bu ay sonunda 1980$ rakamýný onaylarýz veya daha aþaðý çekeriz veya daha yukarý çekeriz. Bilançolar gelsin görelim.
ben altýný 1800$ den aldým çünkü taban 1753$ dý. Alýrken de burada davulla zurnayla bu gerekçelerle alýyorum diye çok net yazdým. Oraya yaklaþýnca dibini sýyýrdým. Ama yeni Altýn almýyorum. Portföyün o bölümü doldu.
Yeni tabanýmýz kaç? orayý bulun çalýþýn oraya gelince dibini sýyýrýn. 1980$ mi daha aþaðýsý mý daha yukarýsý mý? çalýþýn araþtýrýn bulun kazanýn. öyle bedava ekmek yok.
![]()
adam 1 kg. altýnýn boðazda bir yalý fiyatýna denk olmasý gerektiðini iddia ediyordu
düþünsene türkiyede kaç yüz bin kiþi boðazdan yalý alabilir o durumda, tabii bulabilirse
arz talepten haberi yok sallýyor, altýn artarken diðer tüm varlýklarýn yerinde sayacaðýný zannediyor..
Olur olur tamam kesin senin dedigin gibi olur bizde öyle yaparýz..
Yer Ýmleri